Yvonne Sabrina
Image default
Winkelen

112 Maastricht

112 Maastricht is een spoedeisende hulpdienst voor een groot aantal situaties voor mensen in Maastricht en omliggende gebieden. Als er een gevaarlijke situatie is, zoals een ongeval, brand, hartaanval of bedreiging door criminelen, dan kunt u altijd 112 bellen. De centrale kan altijd reageren en helpt u bij het oplossen van de slechte situatie. Niet alleen in een noodgeval, maar ook wanneer u andere vragen hebt, kunt u bij 112 Maastricht terecht. Ze hebben een professionele bemanning die altijd klaar staat om u te hulp te schieten bij situaties in de regio.

Om wat voor soort situaties kan ik 112 bellen?

U kunt 112 bellen voor een breed scala aan situaties waarmee u te maken kunt krijgen. 112 Maastricht staat bijvoorbeeld klaar om te reageren op branden, vermisten, noodsituaties, ongevallen en voor informatie over de diensten die worden aangeboden door de gemeente. Ook als u een vragen hebt over wat u moet doen bij een bepaalde situatie, kunt u altijd contact opnemen met 112 Maastricht. Als u weet welke situatie er aan de hand is, dan kunnen ze u helpen bij de juiste stappen die u moet zetten om de situatie te verhelpen.

Waarom zou ik 112 Maastricht bellen?

Als u te maken krijgt met een noodsituatie, dan kunnen de professionele medewerkers van 112 Maastricht u helpen en inzicht geven in de beste manier om de situatie te verhelpen. Ze kunnen uiteenlopende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat u veilig bent, zoals het sturen van brandweer-, ambulancedienst, politiediensten, brand- of ambulancehelikopters. Ook als u niet zeker weet wat u moet doen bij een bepaalde situatie, dan kunnen ze u helpen door u door te verwijzen naar andere diensten die u kunnen helpen.

Hoe wordt 112 Maastricht georganiseerd?

112 Maastricht is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Maastricht en de brandweer in de regio. Ze staan altijd paraat om bij te springen bij situaties die gevaarlijk of onveilig kunnen zijn voor de inwoners van Maastricht. Er werken twee teams bij 112 Maastricht: het meldingscentrum en de alarmcentrales. Het meldingscentrum heeft verschillende diensten onder hun verantwoordelijkheid. Zij beantwoorden de meldingen die mensen doen en sturen de juiste instanties en diensten naar locaties om te helpen. De alarmcentrales monitoren alle 112-oproepen en sturen direct een ambulance, brandweerwagen of politieauto de juiste kant op bij een noodsituatie.

112 Maastricht is er voor iedereen

Voor iedereen die in Maastricht of een omliggende gemeente woont, maakt het niet uit of u een inwoner, toerist of bedrijf bent. 112 Maastricht is er voor iedereen en biedt u een professionele service bij elke situatie. De medewerkers bij 112 Maastricht staan altijd klaar om onmiddellijk te helpen en u te voorzien van professioneel advies.

Heeft u vragen of een noodsituatie? Bezoek dan 112 Maastricht voor meer informatie.

Conclusie

112 Maastricht biedt een professionele service voor situaties waar mensen in Maastricht en omgeving mee te maken kunnen krijgen. Of het nu gaat om brand, een vermissingsmelding, noodsituatie of ongeval: 112 Maastricht staat altijd paraat om te helpen. Het team van 112 Maastricht is professioneel en voorziet iedereen in Maastricht en omliggende gebieden van advies en hulp bij een noodgeval. Bezoek 112 Maastricht voor meer informatie.

.