Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

Adverteren op bol.com

Net je bedrijf opgestart en moeite met het verkopen van je producten? Dan kan het interessant zijn om te gaan adverteren op het mega platform bol.com. Het is interessant, omdat zij voor alle marketing zorgen. Ze staan hoog in de organische zoekresultaten, waardoor jij meer van je producten kan verkopen. Dit klinkt allemaal heel leuk en aardig, maar hoe werkt dit nu eigenlijk? En is het wel zo makkelijk als het lijkt? Dat gaan we nader bespreken.

Hoe werk het?
adverteren op bol heeft een 5-tal stappen, te weten: 1 een eigen verkoopaccount aanmaken 2 Je artikelen aanbieden 3 Je artikelen gaan verkopen 4 Het verzenden van de bestellingen 5 Je uitbetaling door Bol.com Het verkopen van artikelen is zeer eenvoudig, maar als jouw producten als broodjes over de toonbank vliegen zijn er snel kapers op de kust. Het verkopen is dus zeer eenvoudig, maar het blijven verkopen van je producten en zorgen dat je de concurrentie voorblijft kan soms lastig zijn. Nu je de stappen hebt gezien voor het gebruiken van Bol.com gaan we verder naar waar je op moet letten.

Waar moet je op letten
Bij adverteren bol moet je met een aantal dingen rekening houden en daar ook goed op letten. Sinds Bol meer een shop-in-shop versie is geworden krijg je steeds meer merkloze producten op het platform. Hier kan veel onduidelijkheid over bestaan, mag je nu dezelfde producten aanbieden als een ander en hoe sta je juridisch als je je eigen logo op je producten print? Waar je goed op moet letten bij het verkopen van producten is dat je zorgt dat er genoeg rechten op je product zitten en hoe je dat voor elkaar kan krijgen. Zo voorkom je dat andere verkopers er met jouw product idee vandoor gaan en precies hetzelfde gaan verkopen. Er zijn nog veel meer dingen waar je op moet letten, maar dit waren in een notendop een aantal tips.

http://economy.nl

Gerelateerde artikelen

Doucheschermen van de Loodgietshop

Leg het uit met een animatiefilmpje

Uw producten personaliseren