Yvonne Sabrina
Image default
Woning en Tuin

Bij Deens kun je uit veel merken kiezen

Smaken verschillen, zeker ook als het om meubels en woonaccessoires gaat. De een houdt van groot, bont en uitbundig. De ander kiest voor naturel tinten en basic ontwerpen. Wat jou smaak ook is, bij Deens zul je die ene loungestoel, dat mooie bijzettafeltje en die prachtige borden zeker vinden.

Om je een idee te geven van de veelzijdigheid van de Deens-collectie maken we een lijstje. We noemen enkele top label producten die online veel verkocht worden.

  • een opvouwbare relaxstoel / zonnematras voor buiten van Karup Design;
  • Madam Stolz handbeschilderde aardenwerk bekers;
  • een hippe Urban Nature Culture sidetable;
  • Bungalow tafelkleden met unieke motiefjes;
  • een setje papierbloemen van Delight Department;
  • ontbijt-, diner-, pasta-, bijgerecht- en dessertborden van HKliving;
  • een HKliving mok in allerlei varianten;
  • HAY kaarsenhouders in diverse kleuren en maten.

Volledig is onze opsomming zeker niet, maar een indicatie van wat deens.nl te bieden heeft, heb je nu hopelijk wel.

We beschrijven nu een tweetal topnamen die Deens vertegenwoordigt.

It’s about RoMi is gespecialiseerd in lampen. Op deens.nl kun je onder meer wand-, vloer-, tafel- en hanglampen van dit merk kopen. RoMi staat voor realistic, open minded individuals. It’s about RoMi bestaat inmiddels bijna 30 jaar. Het is een Amsterdams label. De designers laten zich inspireren door het drukke leven in de stad én door de natuur in ons land. De creaties zijn stijlvol, afwisselend en duurzaam. Een deel van het geld dat verdiend wordt met de verkoop van lampen gaat naar een goede doel: de WakaWaka foundation. City Lights zo noemt het it’s about RoMi-team haar lichtbronnen. Iedere lamp wordt vernoemd naar een stad. Een paar voorbeelden: Cambridge, Brighton, Carrara, Bremen en Montreux.

Op het gebied van beddengoed mogen we by NORD niet overslaan. Dit Deense label met het hoofdkantoor in Kopenhagen heeft als doelstelling bedlinnen te ontwerpen dat bijdraagt aan een goede nachtrust. De dekbedovertrekken ademen goed door en blijven dus lang fris. Ze voelen superzacht aan. Grote kans dat je vrolijk en uitgerust wakker wordt!

https://www.deens.nl/nl/