Yvonne Sabrina
Verbouwen

Een PU gietvloer zelf doen biedt heel wat voordelen

U heeft besloten om geld te besparen en uw epoxy vloer zelf te gaan leggen? U heeft dit echter nog nooit gedaan en kunt dus wel wat professionele hulp gebruiken. Decochip vertelt u nauwkeurig hoe u eenvoudig en snel uw epoxy gietvloer of PU gietvloer aanbrengen zelf kunt doen. Naast dat u met het grootste gemak de vloeren zelf aanpakt, krijgt u professionele ondersteuning als u er even niet uitkomt. Maar er is meer. Zo kunt u rekenen op scherpe prijzen en snelle levering, waardoor u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met uw project. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal, kunt u het aanbrengen van een epoxy of PU gietvloer eenvoudig zelf doen. Op die manier krijgt u een prachtig resultaat voor in huis. Wist u dat het materiaal daarnaast ook uitermate geschikt is voor industrieën? Om welke reden u ook kiest voor een gietvloer, Bij Decochip bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Gietvloer van PU met betonlook, geschikt voor elke ruimte

Wilt u een mooi nieuwe vloer in de keuken van uw huis? Of zoekt u een veilige vloer die onderhoudsvriendelijk is voor uw magazijn? Een PU gietvloer past overal, dus ook in deze twee ruimtes. Door de aard van het materiaal is het zo dat een beetje klusser de vloer zelf kan doen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de specialisten van Decochip te popelen om u uit de brand te helpen. Het legproces wordt u aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk stappenplan uitgelegd. Als u gaat voor een PU gietvloer en ervoor kiest om het aanbrengen zelf te doen, bent u verzekert van een prachtige vloer die lang mee zal gaan. U kunt bovendien online afwerkingsproducten bestellen.

Met een PU gietvloer kiest u voor een naadloos resultaat

Als u een PU gietvloer laat plaatsen in uw bedrijfspand of woning, krijgt u een prachtig resultaat met een hoge kwaliteit. Doordat de PU gietvloer over de bestaande ondergrond wordt aangebracht, krijgt u een naadloos resultaat. Een professioneel bedrijf zoals Decochip helpt u daarbij. Het voordeel van de kunststof gietvloer is dat het niet scheurt en eenvoudig te onderhouden is. Of u nu kinderen, huisdieren of vaak visite heeft: uw PU gietvloer zal er gegarandeerd prachtig uit blijven zien. En wat het grootste voordeel is van het materiaal? Het aanbrengen van een gietvloer kunt u eenvoudig zelf doen. De professionals leggen u stap voor stap uit hoe u het mooiste resultaat in huis krijgt.