Een team van ervaren specialisten bij de dierenarts in Den Haag

Heeft u het idee dat uw huisdier zich anders gedraagt dan normaal? En weet u niet direct wat de oorzaak is? Dan doet u er verstandig aan om een afspraak te maken bij Dierenkliniek Wateringse Veld. Zij zijn gespecialiseerd in dieren zoals honden, katten en knaagdieren. Maar ook fretten, konijnen en vogels krijgen de juiste behandeling bij deze kliniek. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de vogelgeneeskunde, is de dierenarts uit Den Haag bijvoorbeeld lid van de Association of Acian Veterinarians. Ook vindt er regelmatig nascholing plaats over de verschillende dierensoorten die in de praktijk terecht komen. Neem contact op en kies voor medische zorg door Dierenkliniek Wateringse Veld.

De dierenarts in Den Haag geeft u tips voor uw huisdier

U doet er uiteraard alles aan om uw huisdier gezond te houden. De kans is aanwezig dat daar een behandeling bij een dierenarts in Den Haag voor nodig is. Dan bent u bij Dierenkliniek Wateringse Veld aan het juiste adres. Naast het uitvoeren van behandelingen, voorzien zij u ook van bruikbare tips voor de verzorging van uw huisdier. Denk bijvoorbeeld aan de begeleiding na een ingreep en het verzorgen van het gebit. Maar ook het gedrag en de voeding zijn van uiterst belang. Op de lange termijn kijkt u samen met de dierenarts uit Den Haag naar preventieve zorg, zodat een terugval wordt voorkomen. 

Uw dier krijgt de juiste basiszorg bij de dierenarts in Den Haag

Wat is de reden dat u op zoek bent naar een specialist op het gebied van huisdierverzorging? Bij Dierenkliniek Wateringse Veld bent u verzekerd van een aantal uitgebreide diensten. Denk bijvoorbeeld aan opereren, het maken van röntgenfoto’s en het doen van echo-onderzoek. Per diersoort is de basiszorg ingedeeld. Denk bijvoorbeeld aan het halen van de juiste inentingen. Bij honden verschilt dit per leeftijd. Al vanaf zes weken heeft een puppy inentingen nodig. De dierenarts uit Den Haag geeft u advies en voert de inentingen uit. Naast deze basiszorg voorzien ze u ook van de juiste informatie als u van plan bent om met uw dier naar het buitenland te reizen.

Dit vind je misschien ook leuk...