Een terrasverwarmer die elektrisch werkt of op gas? Check dan snel thuis de volgende zaken

U wilt graag een terrasverwarmer (elektrisch of op gas) aanschaffen voor privégebruik. Misschien dat uw balkon of tuin binnenkort gebruikt gaat worden om tot ’s avonds laat gezellig te borrelen. Leuk! Controleer dan eerst de volgende zaken. De positie van de stralers is belangrijk voor een goed resultaat. Koopt u een terrasverwarmer die elektrisch werkt? Dan moet er ook ruimvoldoende vermogen zijn. Weet u niet hoe u deze zaken bepaalt? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Terrasverwarming.nl heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van terrasverwarmers en voorziet u graag van advies en ondersteuning!

Bedien en dim eenvoudig en snel uw terrasverwarmer, elektrisch met een afstandsbediening

Het aanpassen van de stand van uw terrasverwarmer moet geen straf zijn en snel kunnen gebeuren. Met de afstandsbedieningen van Terrasverwarming.nl doet u dit eenvoudig en snel vanuit uw stoel of bank. Hoe? De afstandsbediening van uw terrasverwarmer werkt elektrisch, net als de afstandsbediening van uw televisie. Met eenvoudige knoppen bepaalt u precies hoe uw terrasverwarmer vanaf dat moment staat ingesteld. Wordt het u toch te koud of te donker? Dan past u het makkelijk weer aan met één druk op de knop. Luxe en eenvoud gingen nog nooit zo goed samen. Kies voor een afstandsbediening voor het licht, de warmte of allebei!

De beste terrasverwarmer werkt niet met rood licht, maar elektrisch

De lekkere warmte over uw rug, gezicht en/of handen na een koude boswandeling is heel fijn, als u daarna plaatst neemt op een verwarmd terras.De meeste mensen weten dat terrasverwarmers werken met infrarood. Hoewel de naam anders doet vermoeden, betekent infrarood niet dat het rood licht is. Infrarood is de naam voor de warmtestraling. En dat is precies wat een terrasverwarmer voor elkaar krijgt! In het uitgebreid assortiment van Terrasverwarming.nl kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een terrasverwarmer die elektrisch werkt of een terrasverwarmer op gas. Zo kiest u altijd de verwarmer die bij u en uw wensen past!