Geef een extra touch aan uw interieur met een textielframe

Heeft u een mooie foto van uw kinderen of kleinkinderen die u in uw woning wilt ophangen? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een textielframe van SPAN-IT. Hierbij is het mogelijk om zelf het formaat van uw textielframe te kiezen. De specialist zaagt deze altijd op maat voor u. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse bevestigingsmaterialen om uw foto op te hangen. Zo geniet u van een hoogwaardige print in uw interieur. Daarbij is het ook mogelijk om een LED-verlichting toe te voegen aan uw textielframe. Bestel snel uw print online en geniet snel van een prachtig resultaat.

Val met uw bedrijf op dankzij een textielframe

Staat u met uw bedrijf binnenkort met een stand op een beurs? Dan is het belangrijk dat u goed opvalt tussen al die andere bedrijven. Hoe doet u dit? Met een grote dubbelzijdige textielframe van SPAN-IT. Deze frames kunt u voorzien met power LED-verlichting. U bestelt uw textielframe op maat eenvoudig en snel via de webshop. U bepaalt zelf de afmetingen en kiest voor eenvoudige hoekverbinders voor een makkelijke montage. Na het invullen van de specificaties en het plaatsen van de bestelling, betaalt u alles via een van de beveiligde betaalmethodes. Zo ontvangt u snel uw textielframe op maat op uw locatie in Nederland.

Bestel een geluiddempende textielframe

Bent u op zoek naar een manier om het geluid te dempen in uw kantoor? Dan is een geluiddempende textielframe een goede oplossing. U monteert deze panelen eenvoudig aan de muur of u bestelt een wand. Voor elke ruimte is er een goede oplossing beschikbaar. Daarbij is de textielframe gemaakt uit een brandveilig en hittebestendig materiaal. Wilt u graag een geluiddempend textielframe op maat? Bekijk dan de mogelijkheden bij SPAN-IT. U plaatst uw bestelling eenvoudig in de webshop en vervolgens wordt uw bestelling afgeleverd op uw locatie. Daarbij is het ook mogelijk een foto op uw textielframe toe te voegen. Geniet van de snelle levering door SPAN-IT.