Yvonne Sabrina
Image default
Banen en opleidingen

Goedbijpassend loopbaanadvies in Almere

Het geven van de juiste loopbaanadvies in Almere kan nog best wel een opgave zijn. Toch weten we vaak het juiste advies te geven. Dit komt uiteraard doordat we al heel wat ervaring hierin hebben. Maar daarnaast luisteren we ook goed naar jou. We vinden het belangrijk om loopbaanadvies op maat te geven, dus advies wat echt bij jou past. Daarom gaan we veel gesprekken aan en geven we je een aantal opdrachten voor thuis. Op die manier krijg je optimaal loopbaanadvies in Almere. Na de sessies zal je een veel beter beeld van jezelf hebben. Je zult leren wat je capaciteiten zijn, waar je ambities liggen en wat je kerneigenschappen zijn. Wanneer je dat weet is het makkelijker om een juiste vervolgstap te maken. 

Voor wie geschikt?

Loopbaanadvies in Almere is in principe voor iedereen geschikt die zich in de arbeidsmarkt bevindt, of iemand die net gaat beginnen in de arbeidsmarkt. De meeste mensen die kiezen voor loopbaanadvies doen dit omdat ze niet goed weten of hun huidige functie goed bij hun past. Er zijn namelijk tekenen dat je niet op de juiste plek zit. Dit is wanneer je altijd met tegenzin naar je werk gaat en opzoek bent naar meer uitdaging. Loopbaanadvies in Almere kan je erg veel positiefs opleveren. We zullen ervoor zorgen dat je uiteindelijk weet welke functie wel goed bij je zal passen. Het is belangrijk dat je iets doet wat je leuk vindt. Je werk is toch een groot deel van je leven. 

Contact opnemen

Wil je graag meer informatie over loopbaanadvies in Almere? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site of neem telefonisch contact op. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen. Een afspraak maken voor loopbaanadvies in Almere kan ook op deze manier.