Yvonne Sabrina
Image default
Entertainment

Je feest een groot succes maken doe je met Propfun

Ben je ook op zoek naar een onderdeel van het feest waar je de gasten echt mee kunt vermaken en waar je niet zoveel geld voor hoeft te betalen en weinig moeite voor hoeft te doen? Denk dan is een het inhuren van een photo booth van Propfun. Door een photo booth op locatie te zetten weet je zeker dat alle gasten leuke foto’s van zichzelf en met elkaar kunnen maken en dat ze herinneringen aan het feest op een foto kunnen zetten. Een photo booth is niet zomaar een foto, want je gaat samen met anderen of alleen een hokje in waar je leuke foto’s kunt maken, die ook nog eens op een leuke manier worden uitgeprint. Je moet aan de hand van de instructies op een bepaalde manier voor de camera zitten en daarbij kan je dan nog kiezen voor allerlei accessoires. Je maakt hier je foto nog leuker mee en zorgt voor een grappig effect.

Accessoires in de photo booth

De accessoires die door Propfun bij de photo booth worden geleverd zijn erg divers en uiteenlopend, zodat je veel keuzes hebt om je foto leuker te maken. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten om een photo booth op je feest of event neer te zetten. Kies bijvoorbeeld voor het pakket waar een aantal zaken in zijn opgenomen die het alleen maar leuker maken. Je hebt bij dit pakket een onbeperkt aantal aan prints, wat wel zo handig is. Iedereen kan op deze manier zoveel mogelijk foto’s maken als dat zij willen en je hoeft de gasten dan niet teleur te stellen dat de prints op zijn. Daarnaast kan je met dit pakket de photo booth de gehele dag huren.

Filter

Je krijgt niet alleen maar digitale accessoires van Propfun om je foto leuker te maken, maar je krijgt ook fysieke accessoires die zorgen voor een kleurrijke foto. Ook zit er in dit pakket een filter waardoor je foto’s er beter uit zien en alle oneffenheden op de huid van de desbetreffende personen wordt weggewerkt. Hierdoor worden de foto’s nog beter.

Gerelateerde artikelen

Waarom winkel displays gebruiken?

Vrijgezellenfeest plannen? Ontdek hier je opties

Werkrelaties onderhouden