Kies voor een milieuvriendelijke bamboe houten vloer

Overweeg eens een bamboe houten vloer van Alma Parket! Deze vloer ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook nog eens milieuvriendelijk. Het grote voordeel van bamboe, is dat het in verschillende bruintinten verkrijgbaar is. Doordat het natuurproduct na het kappen gestoomd kan worden, verbranden de suikers in de plant, wat zorgt voor een bruine kleur. Vervolgens wordt het resultaat in strips gezaagd en vervolgens in een bepaald patroon gelegd. Op die manier is een bamboe houten vloer altijd anders. U bepaalt zelf voor welke bruintint u gaat en hoe de vloer gelegd moet worden. Natuurlijk krijgt u altijd persoonlijk advies door ALMA Parket.

Krijg een unieke uitstraling in uw huis en ga voor een donkere houten vloer

Met een donkere houten vloer geeft u uw huis een gezellige uitstraling. Wanneer u in uw hele huis dezelfde vloer legt, zorgt u voor eenheid in huis. ALMA Parket heeft precies de donkere houten vloer die perfect past bij uw interieur. Doordat de vloerspecialist verschillende donkere kleuren heeft, vindt u altijd de exacte kleur waar u naar op zoek bent. Gaat u voor een geborstelde, handgeschraapte, verouderde of fijnbezaagde vloer? Krijg een warme sfeer in huis en schakel de specialist in voor een perfect resultaat. Wist u dat zij daarnaast ook een bamboe houten vloer verkopen? Speciaal voor iedereen die nét wat anders wilt.

Laat uw beschadigde bamboe houten vloer renoveren

Uw bamboe houten vloer kan er na een tijdje wat minder mooi uit gaan zien. Maar u wilt natuurlijk geen putten, krassen of deuken in de vloer. ALMA Parket doet hier iets aan en zorgt ervoor dat u bamboe houten vloeren er weer als nieuw uitziet. De vloerspecialisten repareren en renoveren eenvoudig uw vloer door het grondig te schuren en keurig af te werken. Of het nu gaat om renovatie, aanheling of reparatie van uw bestaande vloer en of het nu gaat om een lichte laminaat vloer of een donkere bamboe houten vloer, het resultaat is altijd perfect. Bent u uw oude kleur van uw vloer beu? Kies dan voor een andere kleur en laat de specialist een olie aanbrengen en ga voor een geheel nieuw uitstraling. Kom eenvoudig van de schade van uw vloer af of ga voor een nieuwe stijl. Waar u ook voor kiest, bij de specialist kunt u rekenen op kwaliteit.