Leg het uit met een animatiefilmpje

Hoe leg je iets uit? Vertel je alleen een verhaal? Som je een lijst van eigenschappen op? Laat je alleen plaatjes zien? Of zorg je ervoor dat je alle elementen samenbrengt in een uitleg die wél door je doelgroep wordt opgepikt? Met een animatiefilmpje combineer je een gesproken uitleg met afbeeldingen en illustraties tot een helder verhaal. Doordat je publiek tegelijkertijd ziet én hoort wat je te vertellen hebt, blijft de boodschap veel beter hangen. DONKER MEDIA heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als deskundige partner op het gebied van animatiefilmpjes. Samen met jou zoeken we uit wat je boodschap precies is en hoe we deze het beste bij je doelgroep “tussen de oren” krijgen. Kortom: een animatiefilmpje is een goed idee.

Bij DONKER MEDIA is elk animatiefilmpje een samenwerking tussen de klant en onze deskundigen op het gebied van communicatie en animatie. Samen met jou brengen we de boodschap terug tot de essentie: wat is nu de kern van wat je publiek moet weten. Het maakt daarbij niet uit of je nu een eenvoudige boodschap hebt, of een ingewikkeld verhaal. Samen komen we tot de essentie. Deze essentie vangen we vervolgens in een animatiefilmpje die er mooi uitziet, de juiste toon heeft en aanslaat bij de doelgroep. Uiteraard blijven we bij elke stap in nauw contact. Bij elke fase stemmen we af of we nog op de juiste weg zijn. Op basis van je wensen schrijven we een script. Vervolgens maken we een storyboard, waarop we de verschillende scenes van de animatiefilm laten zien. Vervolgens maken we de illustraties en overleggen we over de voice-over. Wilt u een mannelijke stem of een vrouwelijke? En moet deze zachtaardig klinken, of juist stoer? En wat te denken over een eventueel accent?
Over elke stap overleggen we met jou. Daardoor kunnen we eventuele nieuwe ideeën en aanpassingen zo vroeg mogelijk verwerken en ben je aan het eind van de rit gegarandeerd tevreden met het eindresultaat.
Meer weten over animatiefilmpjes? We geven je graag meer informatie en een uitleg bij een lekker kopje koffie. Neem contact op met de professionals van DONKER MEDIA via e-mail of telefoon voor een afspraak om te bekijken wat een uitleganimatie voor jouw organisatie kan betekenen.