NEN 3140 tester van de expert is een alleskunner!

Het is logisch dat verschillende gereedschappen vragen om verschillende testen. Door een FLIR warmtebeeldcamera te kopen, kunt u metingen en testen uitvoeren. Tot voor kort vroegen al deze verschillende testen weer om verschillende meetapparaten. Meetmiddelen.eu brengt daar nu verandering in met een nieuwe NEN 3140 tester, de SafetyPAT 3140. Met deze alleskunner bent u als keurmeester in staat om vrijwel alle gereedschappen, en aanvullend materieel te testen. Van elektrisch aangedreven gereedschap tot niet-elektrisch materieel zoals steigers, ladders en trappen. Zelfs aardlekschakelaars ontsnappen niet aan uw nauwkeurige inspectie met deze NEN 3140 tester! En met meer dan 50.000 geheugenplaatsen hoeft u uw werk ook niet te onderbreken om de data over te zetten op een ander medium. Dat werk sneller, efficiënter, en u heeft de zekerheid dat projectomgevingen, en de mensen die hier werken, veilig zijn.

Een warmtebeeldcamera van FLIR kopen die tegen een stootje kan

Een NEN 3140 tester die aan uw eisen en wensen voldoet, of een warmtebeeldcamera, wordt met name gebruikt op werklocaties. Hier kan het altijd voorkomen dat er iets kapot gaat. Dit in acht nemend, is het fijn dat u de warmtebeeldcamera van FLIR kunt kopen bij Meetmiddelen.eu. Waarom? Omdat de behuizing van deze camera erg robuust is. Zo robuust zelfs dat de camera bestand is tegen een val van maar liefst 2 meter! Ook wordt de gevoelige bedrading dankzij deze omkasting beschermd tegen stof en vuil. Kortom, met een warmtebeeldcamera van FLIR heeft u een apparaat in handen dat u iedere dag kunt gebruiken, wat de dag ook brengt!

Warmtebeeldcamera van FLIR kopen én training krijgen over het gebruik ervan

Werkt u met gespecialiseerde apparatuur? Dat vraagt de nodige kennis en kunde. Zo is een warmtebeeldcamera van FLIR erg gebruiksvriendelijk, maar u moet wel kennis hebben over het uitlezen van de gegevens en weten hoe u accurate gegevens verzamelt. En dat is precies waarom u een warmtebeeldcamera van FLIR bij Meetmiddelen.eu komt kopen. Bij het aanschaffen van de camera krijgt u namelijk ook nog eens een gratis workshop ter waarde van €150,- aangeboden! Deze workshop heet ‘Verder met thermografie/warmtebeeld’ en u leert tijdens deze cursus alles over de mogelijkheden van uw nieuwe warmtebeeldcamera. Kijk voor de mogelijkheden snel op de website, u kunt de camera zelfs direct bestellen in de webshop! En kijk ook eens bij de cursussen waarmee u wordt opgeleid tot NEN 3140 tester!