Yvonne Sabrina
Image default
Gezondheid

Voor een ontspannende shiatsu behandeling gaat u naar deze expert in Tilburg

Heeft u al enige tijd last van lichamelijke of geestelijke klachten waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Deze problemen worden waarschijnlijk veroorzaakt door een verstoring in uw energie. De oplossing voor problemen als rugklachten, vermoeidheid of maagpijn is een professionele shiatsu behandeling bij Maria van der Sar in Tilburg. Deze gecertificeerde specialist gebruikt de shiatsu geneeswijze om uw energie de goede kant op te sturen. Dit verlicht uw klachten direct. U kunt natuurlijk ook een shiatsu massage boeken wanneer u nergens last van heeft.

Wat shiatsu voor deze praktijk betekent

Shiatsu is een geneeswijze die zich richt op de twaalf energiebanen of meridianen in uw lichaam. Iedere meridiaan representeert een deel in uw lichaam, zoals de niermeridiaan. Wanneer deze meridianen ontregeld raken, krijgt u last van klachten. Als uw niermeridiaan uit balans is, krijgt u bijvoorbeeld last van keelpijn, stijfheid in de onderrug of slaapproblemen. Om uw energie weer in balans te brengen, boekt u een shiatsu behandeling in Tilburg bij deze professional.

Een ontspannende, gerichte massage bij deze specialist

Bij deze gespecialiseerde praktijk in Tilburg krijgt u een professionele shiatsu massage om uw rugklachten te verlichten. Deze expert begint met een korte vragenlijst over uw klachten. Daarna voelt ze welke meridiaan uit balans is. Wanneer ze het probleem heeft vastgesteld, begint ze met een specifieke massage om de gekwetste meridiaan te herstellen. Zo geneest deze professional in Tilburg uw rugklachten, slapeloosheid of andere klachten.

Maak kennis met deze bijzondere geneeswijze

Bij Maria van der Sar in Tilburg ondergaat u een vakkundige shiatsu behandeling. Door bepaalde drukpunten te masseren, stuurt zij uw energie de goede kant op waardoor de blokkade verdwijnt. Wanneer uw energie weer in balans is, verdwijnen uw klachten en voelt u dat uw lichaam weer tot rust komt. U kunt ook shiatsu therapie ondergaan als u geen klachten heeft. Dan is het voor u simpelweg een interessante kennismaking met deze unieke geneeswijze.

https://www.mariavandersar.nl/