Yvonne Sabrina
Image default
Dienstverlening

Wanneer een woning ontruimen emotioneel te zwaar voor u is

Een woning ontruimen kan een loodzware opgave zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een dierbare is overleden en u dit enorm aangrijpt. Het kan dan voor nabestaanden zwaar of zelfs te zwaar zijn om de woningontruiming zelf op te pakken. Gelukkig kunt u deze vervelende klus ook uitbesteden aan een bedrijf. Woningontruiming in of nabij Amsterdam kunt u laten uitvoeren door Woningontruiming Regionaal. Zij voeren de woningontruiming in de regio Amsterdam conform uw wensen uit. Indien u dat wenst, brengen zij spullen naar de kringloop. Spullen die niet meer bruikbaar zijn kunnen zij afvoeren naar de afvalverwerking. Nadien kan de woning indien nodig worden gereinigd of bezemschoon worden opgeleverd. U kunt de woning vervolgens overdragen aan de verhuurder of in geval van eigendom te koop zetten.

Woningontruiming voor een vaste prijs

In het geval van overlijden komen er veel kosten voor de nabestaanden. U kunt de woning laten ontruimen voor een vaste prijs. U neemt contact op met het bedrijf dat de woningontruiming voor zijn rekening zal nemen en ontvangt van hen een prijsopgave. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u nier voor vervelende verrassingen te staan. U kunt gebruikmaken van aanvullende dienstverlening, zoals het ontruimen van de tuin of het verwijderen van vloerbedekking. Indien nodig kan de woning ook grondig worden gereinigd. Deze service wordt voornamelijk toegepast als er sprake is van verwaarlozing of als de vorige bewoner vele jaren in het huis heeft gewoond.

Vraag een offerte voor het ontruimen van een woning

Als een woning ontruimen voor u een te zware opgave is, neem dan contact op met Woningontruiming Regionaal. Zij werken in diverse regio’s in Nederland, zoals de regio Amsterdam, en bieden u woningontruiming. Zo wordt u ontheven van deze zorg en kunt u er op vertrouwen dat de woning wordt leeg gehaald en conform de gemaakte afspraken wordt opgeleverd.