Yvonne Sabrina
Image default
Dienstverlening

Wat is AFAS?

In veel bedrijven wordt er gebruik gemaakt van AFAS. AFAS Software is een bedrijf dat bedrijfssoftware ontwikkelt die alles administratie processen automatiseert. En, dit binnen hetzelfde softwarepakket. Denk hierbij niet aan bijvoorbeeld aan CRM en projecten, maar ook aan financieel, HRM en documentmanagement.

AFAS-vacature

Dat AFAS een belangrijke plek inneemt bij bedrijven is een groot understatement. Je kunt je zelf in ASAS specialiseren en reageren op een mooie AFAS-vacature. Een AFAS-vacature is een soort ICT-vacature. Er zijn verder ook speciale AFAS-trainingen. Voor een AFAS-vacature is het goed om goed opgeleide mensen te kiezen, want het is een belangrijke functie voor de administratie.

AFAS-pocket App

Er is zelfs een handige app voor AFAS-gebruikers: de AFAS Pocket App. Hierin kan een medewerker diverse zaken invoeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het indienen van declaraties en het inzien van de loonstrook. Ook kunnen hier de uren in worden geregistreerd. Verder kan je er ook verlof in aanvragen en taken afhandelen. Een veelzijdige app met nog veel meer functies. Zeer handig voor werknemers en ook voor werkgevers: zo wordt het administratieve proces meer gestroomlijnd en verloopt het sneller en nauwkeuriger. Immers men werkt met een centraal systeem waardoor alles al aan elkaar is gekoppeld.

Voor wie is AFAS?

AFAS is een heel fijn systeem. Het werkt zeer goed voor grote organisaties. Hier heeft AFA een geschikte oplossing voor, dat het automatiseren van de administratieve processen goed laat verlopen. Ze hebben maar liefst ervaring met 12.000 klanten.

Er is ook een misvatting: AFAS zou niet geschikt zijn voor kleine ondernemers. Dit is een fabeltje, ook hier heeft AFAS ruimschoots ervaring in en ook voor hen bieden ze goede passende oplossingen. Daarnaast is AFAS ook nog eens inzetbaar in hele diverse branches. Het systeem wordt gebruikt door onder andere onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, bouwbedrijven en technologiebedrijven. Al met al een zeer compleet en veelzijdig systeem dus.

https://www.ictvacatures.me/afas-vacature/