Yvonne Sabrina
Image default
Vervoer en transport

Bij Frigo Group staat de kwaliteitsbewaking van uw producten op nummer 1.

Vers transport Frankrijk, België, Spanje of Luxemburg?

U zoekt een ervaren en betrouwbaar bedrijf met een koelcel voor het bewaren van uw verse artikelen. Frigo Group kunnen we van harte aanbevelen. Deze expert in wegtransport en opslag van levensmiddelen heeft een modern koelhuis in Nieuw-Vennep. De kwaliteit van alle opgeslagen voorraden wordt 24/7 bewaakt. Frigo Group beschikt over het ISO 9001 certificaat. Op Wikipedia lezen we hierover onder meer het volgende: “De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele betreffen generieke managementsystemen. Verreweg de bekendste is de ISO 9001, welke slaat op het managementsysteem voor kwaliteit.

Aan de ISO (Internationale Organisatie voor Standaardisatie) zijn 163 landen verbonden die internationale normalisatie nastreven. ISO verwijst naar het Griekse woord voor gelijk: isos. In Nederland hebben we ook een normalisatiebureau de NEN (Nederlands Normalisatie Instituut). Bij de ISO 9001 norm gaat het erom dat bedrijven:

  • duidelijk en eerlijkzeggen wat ze doen;
  • duidelijk en eerlijk doen wat ze zeggen;
  • bewijs kunnen leveren voor hetgeen ze zeggen en doen.

Voor de allereerste ISO-norm voor kwaliteitsmanagement moeten we terug naar maart 1987. Een bijzondere maand. De maand waarin Nederland werd geteisterd door extreem veel ijzel. Op de 6e van die maand kapseisde de Herald of Free Enterprise voor de kust van België. 193 passagiers van de veerboot lieten het leven. Op de laatste dag van maart 1987 wordt 22,5 miljoen pond betaald voor het schilderij De Zonnebloemen van Vincent van Gogh. De laatste standaardversie van de ISO 9001 stamt uit 2015 en heet in ons land officieel NEN-EN-ISO 9001:2015. Twee korte terugblikken naar 2015. In mei volgt de 29-jarige Jesse Klaver Bram van Ojik op als fractievoorzitter van GroenLinks. Het Nederlandse Circus Herman Renz gaat in oktober failliet. In december valt ook voor Dierenpark Emmen het doek.

Tot slot nog even terug naar Frigo Group. Wilt u in contact komen met deze diepvriesopslag en FTL vervoer specialist, dan kunt u bellen met +31 252 419 017 of +31 850 440 600.

https://www.frigogroup.com/nl/