Yvonne Sabrina
Image default
Aanbiedingen

De Top 3 Lichaamsklachten die een goede bureaustoel voorkomt

Laten we eerlijk zijn, de meesten van ons brengen het grootste deel van onze dagen zittend in een bureaustoel door. En hoewel we er misschien niet veel bij stilstaan, is het zo dat de kwaliteit van onze bureaustoel een grote invloed kan hebben op onze gezondheid. Een goede bureaustoel ondersteunt onze rug en voorkomt pijn in onze nek, schouders en onderrug. In dit blogartikel bekijken we de top drie lichaamsklachten die een goede bureaustoel voorkomt. Lees snel verder en ontdek hoe je deze klachten kan voorkomen.

 

Nekpijn

Een van de meest voorkomende klachten die we horen van kantoormedewerkers is nekpijn. Dit wordt vaak veroorzaakt door een slechte houding en een verkeerde ergonomische opstelling. Een goede bureaustoel heeft verstelbare hoogte- en hoofdsteunopties om ervoor te zorgen dat je rechtop zit met je hoofd goed gericht. Zo heb je nooit meer last van een stijve of pijnlijke nek, ook als je hele dagen zit.

 

Schouderpijn in de bladen en het gewricht

Schouderpijn is een andere veel voorkomende klacht onder kantoorwerkers. Dit wordt vaak veroorzaakt door voorovergebogen zitten over je bureau of computerscherm. Een goede bureaustoel heeft verstelbare armleuningen om je schouders ontspannen en in een natuurlijke houding te houden.

 

Pijn in de onderrug

Pijn in de onderrug is ook een van de meest voorkomende klachten die de fysiotherapeut dagelijks tegen komt. Dit wordt vaak veroorzaakt door het zitten in een stoel die geen goede lendensteun biedt. Een goede bureaustoel heeft namelijk wel een stevige, verstelbare lendensteun om de natuurlijke kromming van je wervelkolom in stand te houden. Wanneer je hier lange tijd niets aan doet kun je op den duur chronische problemen ontwikkelen.

 

Maak nu een eind aan de klachten

Als je last hebt van een van de bovengenoemde lichaamsklachten, is het misschien tijd om te investeren in een nieuwe bureaustoel. Een bureaustoel van goede kwaliteit kan het verschil maken in je comfort en productiviteitsniveau. Als je voor een nieuwe stoel gaat, let er dan op dat je er een zoekt met verstelbare hoogte, armleuningen en lendensteun. Op zoek naar een goede bureaustoel? Ontdek het aanbod van Kato Kantoorinrichting!

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/