Yvonne Sabrina
Image default
Winkelen

Gouden ring is helemaal in

Gouden ringen zijn populairder dan ooit. Maar waarom dragen we gouden ringen? En welke soort gouden ring is het beste voor jou? Er zijn veel verschillende soorten goud, en elk goud heeft zijn eigen karakteristieken. Zo is goud 14 karaat erg populair vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kan je met goud alle kanten op: bijvoorbeeld met een grote ring of juist eentje met veel steentjes.

Waarom zijn gouden ringen populair?

Gouden ringen zijn populair omdat ze erg mooi zijn. Daarnaast geeft goud een luxe uitstraling en is het materiaal sterk. Je kunt gouden ringen in alle kleuren en maten krijgen, dus er is altijd een gouden ring die bij jou past! Je kunt ze altijd mooi combineren in outfits met andere gouden artikelen. Ook blijven ze lang waardevol, omdat goud altijd waarde heeft. Je kunt een gouden ring altijd dragen wanneer je buiten de deur gaat en dit staat heel erg elegant. Ze vallen ook mooi op wanneer je bijvoorbeeld een kleur zoals zwart draagt.

Wat voor maten zijn er met gouden ringen?

Er zijn verschillende maten gouden ringen. Bijvoorbeeld S, M, L en XL. Elke maat heeft zijn eigen pasvorm en is geschikt voor verschillende handen. Heb je een kleine hand? Dan is de maat S geschikt voor jou. Heb je een grote hand? Dan is de maat XL geschikt voor jou. Heb je geen idee welke maat gouden ring het beste bij jou past? Neem dan contact op met een goudsmid of juwelier om te laten kijken voor jou. Zij kunnen precies vertellen welke maat gouden ring het beste bij jou past!

Hoe vind je jouw eigen ringmaat?

Je kunt je eigen ringmaat gemakkelijk vinden door de volgende stappen te volgen:

  • Kies de vinger waar de ring om moet. Neem een meetlint en meet de omtrek van je vinger. Dit is de lengte van je vinger gemeten op het breedste punt.

  • Kijk in de gouden ringmaten tabel. Zoek je lengte op in de gouden ringmaten tabel en vind daar de juiste maat gouden ring.

  • Bestel een ringmaatmeter. Als je niet zeker bent welke maat gouden ring het beste bij je past, of als je gouden ring wilt bestellen, bestel dan een ringmaatmeter. Deze meetlintjes zijn heel erg handig en meten precies de omtrek van je vinger. Zo kan je altijd gemakkelijk en snel jouw maat gouden ring vinden!

Unisex gouden ringen

Er zijn ook gouden ringen die unisex zijn. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Deze gouden ringen hebben een neutrale uitstraling en zijn heel erg populair. Ze komen in alle soorten en maten, dus er is altijd een gouden ring die bij jou past!