Yvonne Sabrina
Image default
Woningen

Warme voeten met een elektrische vloerverwarming

Zodra er een elektrische vloerverwarming in een woning ligt, dan merk je al snel het verschil. Heerlijk warme voeten en behaaglijk in de woning. Voordeel is dat je hierdoor lekker warme voeten krijgt en de temperatuur is verder ook goed te regelen. Vooral in ruimtes waar een plavuizen vloer ligt is deze manier van verwarmen ideaal. Via 123 Installatiematerialen kan je het juiste advies krijgen over deze vloeren. Want niet alle vloeren zijn geschikt voor een vloerverwarming. Afhankelijk wat al op de vloer ligt is het wel of niet mogelijk om hier verwarmingsbuizen of matten onder te leggen. De experts van dit bedrijf kunnen hier alles over vertellen en adviseren. Bovendien is dit het bedrijf waar al deze materialen besteld kunnen worden, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

 

Nieuwe vloer leggen?

Wanneer er voor een nieuwe vloer leggen gekozen gaat worden is het zeker aan te raden om over elektrische vloerverwarming na te denken. Voordeel is dat je hier altijd een lekkere warme vloer hebt en zullen koude voeten niet meer voorkomen. Bovendien is dit zeer makkelijk aan te leggen. Voordeel is dat deze uit dunne matjes bestaan die op een zeer makkelijke en snelle manier warm worden. Doordat dit materiaal erg dun is, kan het ook onder dunne vloeren worden gelegd. 

Overweeg je om een vloerverwarming aan te schaffen, maar wil je zeker weten of dit ook in jouw gekozen ruimte gelegd kan worden, neem dan contact op met de experts van 123 Installatiematerialen. Zij geven advies op maat en hierdoor weet je zeker dat dit het juiste advies is.