Yvonne Sabrina
Image default
Verbouwen

Kies in het nieuwe jaar een verhuishulp van een verhuisbedrijf

Het nieuwe jaar komt er aan en er zijn velen die nu al verhuisplannen hebben voor het komende jaar. Zorg ervoor dat u op tijd de inventarisatie gaat starten. Welke spullen wilt u wanneer inpakken zodat ze met aandacht ingepakt worden en niet beschadigen. Heeft u het inpak materiaal al in huis of moet u dat nog bestellen. En vergeet u niet genoeg tape te kopen? Hoeveel verhuisdozen heeft u nodig? Een van de tips is de inboedel in te pakken en per ruimte te gaan verhuizen. Wilt u meer tips ontvangen voor een prettige verhuizing? Neem dat eens contact op met Van Gastel verhuizingen. Bij van Gastel Verhuizingen helpen ze al jaren zowel zakelijke als particulieren te verhuizen. Geen vraag is te gek en zij helpen u graag te ontzorgen. Neem vandaag nog contact op.

Ontzorging door een verhuisservice

Maar gaat u de verhuizing allemaal in uw eentje doen? Komen er vrienden, familie of buren helpen? Er zijn weinig mensen die helpen verhuizen echt heel leuk vinden. Schakel daarom eens een verhuisservice in! Het verhuisbedrijf in Bergen op Zoomstaat elke dag voor u klaar. Bij van Gastel verhuizingen is geen verhuisvraag te gek en is het dagelijkse kost. De erkende verhuizers gaan zorgvuldig met uw spullen om zodat ze niet beschadigen of kapot gaan.

Tijdelijke opslagmogelijkheden

Bij van Gaste verhuizingen zien we vaak dat er tijd zit tussen de oplevering van de woning en het intrekken in de nieuwe woning, Ook bij zakelijke verhuizingen sluit de intrekdatum niet direct aan op de opleverdatum. Daarom heeft van Gastel Verhuizingen een aantal opslagmogelijkheden Ontdek de opslag in Bergen op Zoom, de opslag in Roosendaal en de opslag in Etten-Leur. Heeft u een kleine of juist grote verhuizing in de regio Etten-Leur? Dan is van Gastel Verhuizing het beste verhuisbedrijf in Etten-Leur!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/