Yvonne Sabrina
Image default
Tuin en buitenleven

Winterse zon in een heerlijke wintertuin

In de winter is de zon schaars en dat betekent dat wanneer de zon er is dan een ieder met een tuin hier graag wat zonnestralen oppikt. Maar hoe vervelend is het om dan naar een kale en lege tuin of omgeving te staren. Maak een plaatje van uw tuin en doe inspiratie op bij de website van dé houthandel in Roosendaal: Tuinhoutcentrum de Oude Stee! Bekijk alle vormen en maten van het douglas hout in Roosendaal . Vervolgens kunt u eens bedenken welke gave tuinprojecten u hiermee kunt gaan vullen. Wat dacht u van een eigen gemaakte bank of houten douglas tafel?

Tevreden klanten komen terug in Roosendaal

Het team van tuinhoutcentrum De Oude Stee heeft het afgelopen jaar onwijs veel klanten mogen verwelkomen en mogen adviseren. En tevreden klanten komen graag terug in Roosendaal. Niet alleen de vakmannen die prettig advies hebben gehad maar net zo goed de leek die nog niet goed wist wat hij of zij wilde. Zo is een van de meest favoriete producten van het afgelopen jaar het tuinhuisje met veranda gebleken. Een genot om te ervaren wat een rust en ruimte dit geeft kregen we meermaals terug van de tevreden klanten. Later kwamen zij terug voor de aankleding of zij raadde anderen aan om eens naar de tuinhuizen van Douglas hout te gaan kijken.

Nieuw jaar nieuwe ideeën

In het nieuwe jaar heeft men vaak nieuwe doelen of nieuwe ideeën. Dit jaar wordt het jaar dat de tuin wordt aangepakt! Het is tijd voor eens iets nieuws en hoe fijn is het als de tuin er warm en gezellig bij ligt. Zo kunt u bij Tuinhoutcentrum De Oude Stee eens kijken voor een blokhut op maat. Of wellicht wilt u in het nieuwe jaar eens een carport laten bouwen. Er staan diverse modellen gereed in de showroom waar tevens het team gereed staat om u van het beste advies te voorzien. Stel uw doel, kom inspiratie opdoen en geniet uiteindelijk van een heerlijk nieuw tuin project.

https://www.deoudestee.nl/