Yvonne Sabrina
Image default
Dienstverlening

Nu Outplacement in Almere nodig?

Het kan iedereen overkomen: dat je door de omstandigheden gedwongen wordt om uit te kijken naar een nieuwe werkkring. Bijvoorbeeld door een kentering in de organisatiestructuur, verschil van inzicht in de koers van de onderneming, een fusie of gewoon doordat een bedrijf of instelling moet afslanken. Wat nu? Bij outplacement Almere krijg je de ruimte om het verlies van je baan te verwerken, en je vervolgens op te maken voor een nieuwe start. In een omgeving waar je weer tot bloei kunt komen.

Wat is outplacement Almere?

Outplacement Almere gaat om het vinden van een volgende werkkring. Maar dan wel één die echt bij je past. Bij ons kun je kiezen voor outplacement Almere met bestemmingsgarantie: in dat geval houdt onze begeleiding pas op als jij je plek gevonden hebt. Een geruststellende gedachte. Wil je het tijdsbestek van je traject liever afbakenen en er flink de vaart in houden, dan kan dat natuurlijk ook. En komen we tijdens het traject tot de conclusie dat je je in de richting van zelfstandig ondernemerschap wil bewegen, dan ondersteunen we je daarbij. Gedegen, met kennis van zaken en bewezen effectief.

Outplacement met bestemmingsgarantie

Bij een begeleidingstraject met bestemmingsgarantie houdt de begeleiding van outplacement Almere pas op als jij je nieuwe werkomgeving hebt gevonden. In dit traject komen alle relevante elementen van onze begeleiding aan bod, volgens een heldere structuur, maar toegespitst op jouw specifieke situatie. Van rouwverwerking tot een gedegen zelfonderzoek, van jouw unieke propositie tot netwerken en solliciteren. Jij bepaalt het tempo – we laten je niet los tot je op je plek zit. Wanneer je je nieuwe bestemming vindt, is moeilijk te voorspellen volgens outplacement Almere. Toch kun je je outplacement-programma afbakenen in de tijd. Je maakt dan van tevoren met ons afspraken over hoeveel maanden je begeleiding krijgt (minimaal 6 maanden). In die periode komen alle relevante onderdelen aan bod. Van de zelfanalyse tot het formuleren van je aanbod, netwerken, je oriënteren op je mogelijkheden tot jezelf presenteren in een netwerk- of sollicitatiegesprek. Zo coachen we je in een kort en krachtig traject naar je nieuwe bestemming.

Wist je dat je dat als je weggaat bij je werkgever dat je vaak een transitievergoeding kunt krijgen? Bereken jouw transitievergoeding op Ontslagjuristennederland.nl.