Yvonne Sabrina
Image default
Aanbiedingen

Voordelen Van Een Eigen Webhosting

Steve Jobs zei ooit dat als uw bedrijf niet op het internet is, het zal uitsterven. Het hebben van een Facebook en Twitter account is niet genoeg in de moderne wereld-je moet ook een website hebben. Naast de domeinnaam, moet u zoals plopsaland coevorden prijzen ook uw site hosten. Er zijn twee hosting opties die u kunt gaan met: shared hosting en het hebben van een dedicated web hosting. Wanneer u uw eigen hosting, heb je een persoonlijke server. Dit wordt geleverd met tal van voordelen die omvatten:

Je hebt volledige controle

Net als alles wat u bezit, hebt u de volledige controle over de server omdat hij van u is. U kunt alle bestanden toevoegen, uw favoriete sites, en alle andere functies die u wilt zonder enige beperkingen. U kunt ook experimenteren en uitvinden hoe verschillende dingen de prestaties van de site beïnvloeden. U kunt bijvoorbeeld grote bestanden hosten en de impact zien die u heeft. U kunt ook ruimte uitlenen aan andere bedrijven en vrienden en zien wat de gevolgen daarvan zijn.

Door de controle, kunt u de server aanpassen aan uw behoeften. U kunt uw CPU, schijfruimte, RAM, software en elk ander ding dat u wilt aanpassen en zo de serveromgeving creëren die u wilt.

Geen uitvaltijd

Aangezien u alleen uw website zult hosten, zult u uw server niet overbelasten. U zult ook niet worden beïnvloed door andere sites. Dit betekent dat je niet zal worden ervaren langzamere responstijden zoals het geval is met shared hosting opties. Aangezien uw site zal zijn up de hele tijd, zal uw klanten altijd vinden u die van groot belang is voor de groei van uw bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat uw site altijd optimaal presteert, huurt u een dedicated serverbeheerder in die er 24/7 op toeziet. Als er iets misgaat, moet hij/zij het zo snel mogelijk oplossen. Als er een ongeluk is, zal de responstijd snel zijn omdat u geen tickets en e-mails naar het hostingbedrijf hoeft te sturen. U hoeft alleen maar contact op te nemen met uw beheerder, en alles zal weer normaal zijn.

Verbeterde beveiliging

Hoewel u de beste beveiligingsfuncties op uw site kunt installeren, kan de veiligheid van uw site in gevaar komen wanneer u uw hosting deelt. Met de dedicated server optie, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw site als je niet het delen van ruimte met spammers, kwaadaardige websites, en hackers. Als u gevoelige transacties via SSL of FTP, moet u voorkomen dat shared hosting ten koste van alles.

Aangezien u de volledige controle heeft over uw server, kunt u deze gemakkelijk monitoren, en in het geval van een verdachte actie kunt u dit snel uitzoeken en oplossen.

Conclusie

Dit zijn de voordelen die komen met het hebben van uw eigen server. Terwijl de hosting optie is aantrekkelijk, moet u er rekening mee dat je moet de nodige vaardigheden hebben om het samen te stellen en te onderhouden. Als u niet beschikt over de vaardigheden, moet u een professional inhuren om u te helpen.

https://ticketforsale.nl/