Yvonne Sabrina
Image default
Aanbiedingen

Cultuurdag op school

Een Cultuurdag is een dag gevuld met kunst en cultuur voor bij jou op school! Er zijn allerlei mogelijkheden om deze te vullen, met workshops rondom kunst en techniek, maar ook workshops over theater of poëzie. Alles kan op maat gemaakt worden en we komen graag langs om de mogelijkheden door te nemen!

Cultuurdag op school

Een cultuurdag organiseren bij jou op school? Dat kan! Met de hulp van Kleinkunstig. Een perfect begin van het nieuwe schooljaar bijvoorbeeld of een goede afsluiting van een periode, zoals bijvoorbeeld een toestweek. Samen kunnen wij een fantastische Cultuurdag organiseren. Er is ontzettend veel mogelijk door het diverse en gevarieerde aanbod van Kleinkunstig! Zo hebben we verschillende theater workshops, maar ook ben je bij ons aan het goede adres binnen de discipline muziek of literatuur. 

Online Cultuurdag

Sinds de pandemie zijn we het allemaal wel gewend om deels online en deels offline te werken. Het zou gek zijn als we dit niet doortrekken in ons aanbod van kunsteducatie. Bij Kleinkunstig kan je daarom zowel online als offline een cultuurdag organiseren. Het is zelfs zo dat we ook hybride cultuurdagen organiseren! Hiermee houd je het gemak van online cultuureducatie maar ook het plezier en de betrokkenheid van fysieke workshops. De vraag is natuurlijk: hoe krijg jij zo een cultuurdag bij jou op school? Dat gaat als volgt. Neem contact met ons op en samen kunnen we een cultuurdag organiseren. Of jij nu geïnteresseerd bent in een discipline, online of offline, alles kan bij ons. Contact ons en we gaan samen om de tafel zitten om de beste cultuurdag te organiseren, precies zoals jij het voor orgen hebt. Alles helemaal op maat gemaakt voor het Voortgezet Onderwijs. Het kan aangepast worden op niveau, leerjaar en interesses. Hierdoor hebben we voor ieder iets wils. Dus, boek nu je cultuurdag bij Kleinkunstig! 

https://www.kleinkunstig.nl

Gerelateerde artikelen

Het Ajax alarm, hoe werkt het nou?

Een geschikte kattenmand voor jouw kat kopen? Hier moet je op letten!

Game laptop of handheld game console? Voor welke kies jij?