Yvonne Sabrina
Image default
Bedrijven

Eersteklas ledlampen voor uw zaak

Bij een LED specialist kunt u tegenwoordig speciale leds voor iedere branche kopen. We staan nu stil bij lampen die voor food winkels zijn ontwikkeld. Eerst lichten we de term food kort toe. Onder deze noemer vallen alles shops / kraampjes die voedings- en genotmiddelen verkopen. Klanten zijn consumenten en dus niet andere winkels / groothandels. Het bekendste voorbeeld is de supermarkt. Andere foodwinkels zijn bakkers, viswinkels, slagers, aardappelen-, groenten- en fruitzaken.  

Eigenaren van vers-winkels weten als geen ander hoe belangrijk licht is. Als de klant niet goed kan zien wat u in de aanbieding heeft, zal hij niet tot koop overgaan. Sommige producten – denk aan verse vis, kip en vlees – moet u gekoeld aanbieden. De meeste vrieskasten en koelvitrines hebben gelukkig goede lampen. Andere artikelen liggen in een bak of op een rek, brood en groente bijvoorbeeld. In dat geval is er licht van de bovenkant nodig om ze zichtbaar te maken. Zomaar een lamp voldoet niet. De lamp moet natuurgetrouw licht afgeven in precies de juiste hoeveelheid. Te veel lichtstralen zorgen voor verblinding, te weinig licht heeft een vage schemer tot gevolg. De lamp mag ook niet heet worden, dan bederven uw spullen.

Een moderne ledlamp voor de foodbranche voldoet aan de volgende eigenschappen.

De Lumen / Watt verhouding is hoog; de lamp verbruikt relatief gezien een kleine hoeveelheid energie om een grote hoeveelheid licht af te geven.

De lamp is duurzaam in de letterlijke betekenis van lang durend. Met een gemiddelde led doet u minimaal 15 jaar.

De led is duurzaam in de zin van niet / weinig milieu belastend. Dit geldt voor het productieproces van de lamp alsook voor de recyclebaarheid.

De lamp ziet er mooi uit en zit ‘t liefst verpakt in een stevig, stof- en waterdicht armatuur.

De led is leverbaar in een scala aan kleurtemperaturen en lichtkleuren.

Wilt u alle lampen in uw food speciaalzaak vervangen door leds? Zoekt u iemand om u te adviseren op het gebied van LED verlichting werkplaats of showroom? Led expert Jay, werkzaam voor Led Design Holland, staat u bij tijdens iedere stap van het proces.

https://www.leddesignholland.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoeveel is er in de omloop?

WAAROM KIEZEN VOOR UITVAART UTRECHT?

Het inrichten van een terrasoverkapping