Yvonne Sabrina
Image default
Hobby en vrije tijd

Bezoek het bekendste vogelpark in Nederland en leer alles over vogels

Ben je aan het nadenken over de bestemming van het volgende schoolreisje van je klas? Of wil je iets origineels doen op de verjaardag van je kind met de vriendjes en vriendinnetjes die voor het partijtje worden uitgenodigd? Een bezoek aan een leuk vogelpark in Nederland vinden alle kinderen leuk. Zeker als ze dan ook nog mogen spelen in een geweldige buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Dit is allemaal mogelijk bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Hier kun je het hele jaar door terecht voor een leuk dagje uit dat voor jong en oud iets te bieden heeft.

Bezoek de mooiste vogels van de wereld

Wie van vogels houdt moet zeker een bezoek brengen aan het bekendste vogelpark in Nederland, Vogelpark Avifauna. Hier ontmoet je bekende en onbekende vogelsoorten. Er wonen pinguïns, roze flamingo en imposante pelikanen. Maar ook kleinere vogelsoorten kun je er bewonderen. De kinderen zijn natuurlijk ook vooral geïnteresseerd in de geweldige buitenspeeltuin in Zuid-Holland die dit park ook binnen zijn hekken huisvest. Hier kan de jeugd zich uitleven met klimmen en klauteren, rijden in graafmachines en auto’s of een mooie salto maken op de reuzentrampoline. Voor de ouders of begeleiders is er een moment van rust met een lekker drankje op het terras. Regent het? Geen probleem, de binnenspeelhal is eveneens geopend.

Bestel je tickets met korting

Wil je binnenkort een bezoek brengen aan de mooie buitenspeeltuin in Zuid-Holland? Bestel dan je tickets op de website van dit park. Je profiteert dan van een leuke korting. De openingstijden van het populaire vogelpark in Nederland vind je hier uiteraard ook. Evenals praktische informatie over parkeergelegenheid, bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voorzieningen voor bezoekers met een beperking. Het park is het hele jaar door open. In de wintermaanden vinden er geen geplande voedermomenten plaats en zijn er geen demonstraties met de roofvogels.