Yvonne Sabrina
Image default
Hobby en vrije tijd

Privé rondvaart Amsterdam


Een privé rondvaart door Amsterdam is dé manier om een leuk uitje te combineren met het opsnuiven van cultuur. Onze hoofdstad is sowieso prachtig, maar vanaf het water gezien is het een magische beleving. De geschiedenis van Amsterdam trekt aan je voorbij, terwijl je met je gezelschap geniet van een hapje en een drankje. 

Personeelsuitje

Als je even met z’n allen weg wilt van de werkomgeving en gezellig met elkaar wilt borrelen, is een rondvaart Amsterdam het ultieme personeelsuitje. De sfeer tijdens het varen met een rondvaartboot is eigenlijk altijd goed. Alles wordt voor je geregeld en niemand hoeft rond te gaan met drankjes of naderhand op te ruimen. Zo kom je tot goede gesprekken, terwijl je door de Amsterdamse grachten vaart. 

Privé

Natuurlijk kun je ook je eigen feestje vieren op een rondvaartboot met je familie of vrienden. Een compleet verzorgde tour geeft het gezellige samenzijn nét dat extra bijzondere tintje. Je vaart langs alle bezienswaardigheden van Amsterdam met je glas in de hand en een lekkere snack. 

Lunchen of dineren 

Tijdens een Privé rondvaart Amsterdam kun je ervoor kiezen om een lunch of diner te nuttigen tijdens het varen. Een simpele maaltijd is mogelijk, maar ook zeer luxe gerechten kunnen aan boord worden geserveerd. En het uitzicht is natuurlijk geweldig. 

Andere kijk op Amsterdam

Zelfs als je al heel vaak door Amsterdam hebt gelopen, is het de moeite waard om de

stad eens vanaf het water te zien. Dingen die je nooit waren opgevallen, springen direct in het oog. De gevels van de prachtige grachtenpanden bijvoorbeeld. Ieder met zijn eigen bijzondere verhaal. Zo prijkt een ooievaar op de gevel van het hoekhuis tussen de Prinsengracht en de Reguliersgracht. Hier had een vroedvrouw haar praktijk in de 17e eeuw. De ooievaar was haar “reclamebord” en is nooit verwijderd. 

Bezienswaardigheden

De Schreierstoren, de dansende huisjes, het NEMO, de 7 bruggetjes, de Oude Kerk, de wallen … het zijn allemaal bezienswaardigheden die je tegenkomt als je een Privé rondvaart door Amsterdam maakt. De kapitein kent de stad als geen ander en kan je alles over de geschiedenis van deze highlights. Het is echt de moeite waard! 

Floating Amsterdam

Floating Amsterdam biedt de mogelijkheid je Prive rondvaart Amsterdam in een luxe, open sloep te beleven. De kapitein vertelt over al het moois wat je ziet tijdens het varen of houdt wijselijk zijn mond als de gasten liever rustig met elkaar willen praten. Je wordt in de watten gelegd, zodat je je even een VIP waant. Met de wind door je haren en de zon op je gezicht, hoef je eigenlijk alleen maar te genieten.

https://www.floating-amsterdam.nl/