Yvonne Sabrina
Image default
Hobby en vrije tijd

Tips voor een origineel uitje op zondagmiddag met leuke groepsactiviteiten

Zondagmiddag is de perfecte tijd om er op uit te gaan met familie, vrienden of collega’s. Bij De Westernboerderij kunt u met grote en kleine groepen leuke groepsactiviteiten ondernemen. Dit uitje op zondagmiddag is erg leuk en ook heel origineel. Iedereen in de groep zal gegarandeerd plezier beleven. Hier leest u wat u zeker niet mag missen bij deze boerderij.

Westernactiviteiten

Deze boerderij heeft een scala aan leuke groepsactiviteiten paraat. Dit zijn bijvoorbeeld paintballen, boogschieten en kleiduiven schieten. De meeste activiteiten zullen buiten op het terrein georganiseerd worden. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de meeste activiteiten ook binnen plaatsvinden. U heeft dus altijd een leuke middag. De activiteiten zijn niet moeilijk om uit te voeren waardoor iedereen meteen mee kan doen.

Een compleet arrangement

Wanneer u met een groep een uitje op zondagmiddag wilt organiseren, kunt u het beste kiezen voor een compleet arrangement. Hierbij zit bijvoorbeeld ook een hapje en drankje inbegrepen. U kunt dan in de middag verschillende leuke groepsactiviteiten ondernemen. In de avond zal het team het avondeten verzorgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een gezellige barbecue of een buffet. Hiermee sluit u het uitje op zondagmiddag goed af. Het kopen van een arrangement is ook nog eens veel voordeliger dan een losse activiteit.

Boek een overnachting

Wilt u liever het hele weekend op pad zijn? Dan kunt u bij De Westernboerderij ook een arrangement met overnachting boeken. U kunt dan slapen in een tipitent op de locatie. Dit is een unieke ervaring en iets compleet anders dan een standaardhotel. In de tenten zijn koelkasten en bedden aanwezig. Ook kunt u gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. U hoeft alleen een slaapzak mee te nemen! Een arrangement met overnachting is perfect voor familieweekenden of vrijgezellenfeesten. Welke gelegenheid u ook viert, het team zal hard werken om er een groot success van te maken.