Yvonne Sabrina
Image default
Gratis en Prijsvragen

Gratis sokken bij je bestelling

Voor iedereen die op zoek is naar gratis artikelen hebben wij een leuke webshop gevonden waar je gratis sokken kunt scoren. Sokken daar kun je er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Want ze zijn gevoelig voor slijtage. Hoe meer je wandelt, loopt, werkt of sport, des te sneller ze slijten. Gelukkig zijn ze niet duur. Maar een paar gratis sokken is natuurlijk nooit weg!

Hoe werkt het?

Om gratis sokken te kunnen scoren moet je aan één voorwaarde voldoen. Je moet voor 15 euro sokken kopen. En dan mag je op een bepaalde pagina zelf één paar helemaal gratis uitzoeken. Koop je meerdere paren? En bereik je bijvoorbeeld de 30 euro? Dan mag je nogmaals een paar damessokken of herensokken uitzoeken.

Waar te koop?

Deze actie loopt momenteel bij Sokken-Outlet. En deze actie gaat voorlopig nog wel even duren. Maar sinterklaas en de kerst is in aantocht? En wie weet heb jij wel een lootje getrokken en wil iemand toevallig sokken als cadeau ontvangen. Dan kun je hem of haar wellicht met meerdere sokken verrassen. De website toont namelijk hele leuke met printjes van pizza’s, bierglazen, citroenen en watermeloenen. Maar de tekstsokken zijn ook erg leuk. Dan staat er op de zool bijvoorbeeld: ‘wine please’. En als je dan lekker op de bank zit met je voeten languit op tafel, dan zien je huisgenoten dus ineens die tekst op je voetzolen staan. Het zou dan helemaal perfect zijn als ze de opdracht dan ook nog even uitvoeren 😉

Zijn sokken duur?

Nee, sokken zijn beslist niet duur. Tenzij je de meer specialistische koopt zoals bijvoorbeeld wandelsokken of werksokken. Die zijn vaak verkoelend of vochtabsoberend en zijn dus iets duurder dan de normale exemplaren.

https://www.gratis-sokken.com/