Yvonne Sabrina
Image default
Entertainment

Een fantastisch creatieve dag voor jou en je leerlingen!

Creatieve en actieve workshops in de klas

Grote Broer en Kleinkunstig hebben een enorm aanbod qua activiteiten op school. Waar veel aanbieders zich specialiseren in een discipline, zoals muziek of theater, bieden wij 7 disciplines aan. Dit scheelt jou als docent weer heel wat geregel aan contacten en zo kunnen wij de organisatie van leuke workshops volledig uit handen nemen. Voor middelbare scholen zijn we perfect om in te zetten als CKV programma en bij bassischolen denken we ook graag mee in hun themaweken. Daarnaast hebben we jaarlijks nieuwe workshops die aansluiten op de Kinderboekenweek, die wil je echt niet missen! Dankzij onze expertise en kennis kunnen we goed aansluiten op de vragen van basisscholen en middelbare scholen en hebben we ook haast alles al een keer voorbij zien komen. Klop jij aan met een casus die we niet eerder behandeld hebben? Geen enkel probleem! Dan kijken we samen naar een oplossing qua maatwerk.

Professionele workshopdocenten

Niet elke kunstenaar is geschikt voor het geven van kunstonderwijs en niet elke leerkracht is geschikt voor het geven van kunsteducatie. Onze poel met freelance kunstprofessionals zitten precies op die kruising: ze zijn professional in de kunstsector én ze hebben een hart en talent voor het geven van workshops. Theater spelen is misschien in eerste instantie een beetje spannend: voor de klas iets voordragen, in de huid van iemand anders kruipen en dan presenteren op een podium. Hartstikke eng! Maar niet met onze professionele theaterdocenten. Zij helpen een veilige sfeer creëren in de klas waardoor iedereen zich op diens gemak voelt om mee te doen met de theaterworkshop. Kleinkunstig en Grote Broer organiseren niet zomaar workshops óp school, nee we ontwikkelen echt Activiteiten voor school. Alles wordt bedacht met de doelgroep in gedachten.

Succeservaring bij leerlingen

Wanneer we een programma hebben georganiseerd bij een school bespreken we altijd naderhand eventjes hoe het gegaan is. Voor ons hartstikke leuk om te horen hoe de leerlingen en jou collega’s het ervaren hebben, maar ook heel belangrijk om te leren van wat misschien wat minder goed ging. Zo worden we elk evenement dat we organiseren – en dat zijn er nogal wat – weer een beetje beter.

https://www.grotebroer.nl