Yvonne Sabrina
Image default
Gezondheid

Hoe een Life Coach in Amsterdam mij hielp

Aan het eind van 2020 begon mijn stress. Dit begon allemaal met een echtscheiding of eigenlijk vechtscheiding. Daarnaast ging het niet goed op mijn werk en had ik ook ruzie met een aantal familie leden.

Een lange tijd wist ik niet wat ik met mijzelf aan moest, tot ik besloot dat het tijd was voor actie. Ik ben toen op zoek gegaan naar een Life Coach Amsterdam. Eén die mij kon helpen met het dealen van de problemen, maar ook één die mij kon helpen me het behalen van mijn doelen.

Na lang zoeken ben ik uitgekomen bij Wassili Zafiris, een ervaren coach met vele jaren ervaring. Wat Hij voor mij heeft gedaan?

Intake gesprek

We begonnen met een intake. Het was een erg fijn en open gesprek, ik had het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd. We hebben het intake gepakt als nulpunt en zijn vanaf daar samen gaan verder werken.

Nieuwe inzichten gegeven

Vroeger zocht ik alles bij anderen, maar Wassili heeft mij geholpen om tot het inzicht te komen dat een groot deel van de problemen ook bij mij lag. Tuurlijk waren er belangrijke externe factoren, maar deze coach liet mij zien dat er op punten ook schuld bij mij lag, zonder een vinger naar mij te wijzen.

Ook heeft hij mij met een ander oog laten kijken naar de problemen die ik heb. Ik heb deze nu om weten te buigen tot kansen.

Omgaan met “beren op de weg”

Wassili heeft als Life Coach Amsterdam mij een gevoel van richting gegeven. Dit heeft mij geholpen om te gaan met problemen die ik in mijn leven tegenkom. Wanneer er iets op mijn pad komt dat voor problemen zorgt weet ik dat nu als een tijdelijk obstakel te zien. Ik loop daar nu makkelijker langsheen!

Ik raad iedereen aan om in ieder geval eens kennis te maken met deze coach. Het heeft bij mij tot serieuze transformatie gezorgd!

 

https://wassilizafiris.nl/