Yvonne Sabrina
Image default
Aanbiedingen

iPhone X scherm reparatie

De iPhone X is een van de laatste toevoegingen in de reeks succesvolle telefoontoestellen van Apple. Met het futuristische design en een scherm van maar liefst 5,8 inch is de iPhone X een heel gewild model. Het Retina display van de iPhone zorgt voor prachtige kleurweergave en haarscherpe beelden. De iPhone X is niet veel groter dan de iPhone 8 maar kan toch een groter schermoppervlak hebben doordat het scherm van rand tot rand loopt. De Apple iPhone X is geen goedkoop model, en daar probeer je natuurlijk zo zuinig mogelijk mee om te gaan. Maar als je toch onverhoopt je telefoon laat vallen en daardoor bijvoorbeeld je scherm beschadigt raakt wil je dit waarschijnlijk zo snel mogelijk laten repareren. Met een iPhone X scherm reparatie is je telefoon snel weer zo goed als nieuw.

 

Waarom een iPhone X scherm reparatie?

Een groot scherm wat van rand tot rand loopt is prachtig, maar met zoveel schermoppervlakte bestaat natuurlijk de kans dat het glas van het scherm kan breken of barsten als je je telefoon per ongeluk laat vallen, of wanneer het scherm met kracht met iets hards in contact komt. En dan zit je prachtige scherm vol met barsten. Vaak zal je iPhone X het gewoon blijven doen met een gebarsten scherm, dus misschien denk je dat je er wel mee leert leven. Toch zijn er voldoende redenen om je scherm zo snel mogelijk te laten repareren. Allereerst is het lastig om goed te zien wat er op je scherm te lezen is door de barsten. Door de scherpe randjes van de barsten kun je je vingertoppen bezeren bovendien is je iPhone X ook niet meer waterdicht als er barsten in je scherm zitten. 

 

iPhone X scherm reparatie, een betaalbare oplossing

Apple gebruikt extra sterk krasvrij glas voor de schermen van zijn iPhones, maar zelfs dan is het nog mogelijk dat het scherm stuk gaat of raakt beschadigd. Wanneer dat gebeurt en je hebt ook geen Apple Care afgesloten om je hiertegen te verzekeren ben je nu waarschijnlijk op zoek naar een andere betaalbare oplossing. Gelukkig kun je vrij eenvoudig alleen het scherm van je iPhone X vervangen, en hoef je niet meteen heel veel geld uit te geven om een nieuw toestel te kopen. Als je scherm beschadigd is neem je gewoon zo snel mogelijk contact op met het GSM Reparatie Centrum op voor een snelle en betaalbare iPhone X scherm reparatie. Zij kunnen in 20 minuten je scherm vervangen, dus je kunt er gewoon op wachten. En als je niet in de buurt woont kun je je iPhone X ook opsturen en heb je hem binnen 48 uur weer helemaal heel en werkend terug en ziet hij er weer ongeschonden uit.