Yvonne Sabrina
Image default
Woning en Tuin

Is een Fakro lichtkoepel DXC inbraak werend?

Veiligheid boven alles! Niet alleen zorg je er altijd voor dat de ramen en deuren gesloten zijn. Logisch want je zit er niet op te wachten dat er ongenodigde gasten bij jou binnen treden. Hiervoor zorg je er al voor, maar heb je ook gedacht aan het glas dat dit niet zomaar kapot gemaakt kan worden? Een lichtkoepel wordt vaak gezien als een eenvoudige manier om een woning binnen te treden. Hier zijn meer dan genoeg oplossingen voor te vinden. Denk hierbij aan een veilige Fakro lichtkoepel DXC welke inbraak werend is! Deze lichtkoepel is altijd inbraak werend en wordt tevens ook nog eens gratis geleverd!

Welke afmeting heb je nodig?

Een lichtkoepel wordt gebruikt om meer natuurlijk licht in huis te realiseren. Hiermee zou je ook kunnen besparen op de energiekosten. Jij hoeft namelijk niet continu de verlichting aan te zetten om een ruimte te betreden. Daarnaast is natuurlijk lichtinval goed voor een mens!

Bij het kiezen van de juiste afmeting zal je goed moeten letten op de ruimte waar je de Fakro lichtkoepel DXC wenst te monteren. Is de ruimte klein? Zorg er dan ook voor dat de lichtkoepel een wat kleinere afmeting heeft. Is de ruimte wat groter? Laat dan meerdere koepels plaatsen om meer natuurlijk lichtinval in huis te realiseren. Overigens wordt de vaste uitvoering van een lichtkoepel ook wel de DXC uitvoering genoemd.