Yvonne Sabrina
Image default
Eten en drinken

Geniet van heerlijk eten en comfortabele bedden bij dit restaurant met hotel

Plan een gezellig weekendje weg met een partner, vriend of vriendin naar de sfeervolle stad Uden. Boek een overnachting en een diner in het leuke restaurant met hotel Jambon! Daarnaast biedt dit restaurant ook zaalverhuur aan voor diverse gelegenheden in Uden. Een geweldige plek om je verjaardag te vieren, maar ook personeelsfeesten, recepties en bruiloften. 

Bij deze locatie voor zaalverhuur kun je diverse soorten feesten organiseren

Ben je binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren? Of wil je graag een gezellige receptie geven in een sfeervolle ruimte? Misschien wil je juist losgaan met je collega’s op het jaarlijkse personeelsfeest? In al deze gevallen kun je uitstekend gebruikmaken van deze locatie voor zaalverhuur in Uden. Komen je gasten van ver weg? Dan kunnen ze ook nog eens overnachten in de sfeervolle hotelkamers van Jambon. Neem gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf voor meer informatie. Bespreek samen je wensen en organiseer een onvergetelijk feestje.

Een restaurant met hotel in het centrum van Uden

Het restaurant met hotel Jambon ligt in hartje Uden. Jambon ligt namelijk aan het Lieve Vrouweplein. Een perfecte locatie met veel winkels, restaurants en andere activiteiten. Het hotel biedt daarom een ideale vertreklocatie voor alles wat je wilt gaan doen in Uden. Zo ben je dicht bij de bioscoop, het theater Markant en de indrukwekkende St. Petruskerk. Waar je ook heen gaat: je bent binnen no-time weer terug in het gezellig restaurant met hotel waar je gelijk aan tafel kunt schuiven voor een heerlijk diner. 

Diverse zaalverhuur in Uden

Zaalverhuur Jambon in Uden heeft een divers aanbod met verschillende zalen. Zo kun je kiezen voor de privé-eetkamer. Deze sfeervolle ruimte is perfect geschikt voor intieme diners, kleine feestjes en recepties. Deze ruimte is geschikt tot 50 personen. Daarnaast is er ook een grote zaal die geschikt is voor grote gezelschappen. Deze ruimte is geschikt tot 120 personen. Dat is ideaal voor een verjaardagsfeest, personeelsfeest of een bruiloft. Welke zaal ga jij boeken bij deze locatie voor zaalverhuur in Uden?