Yvonne Sabrina
Image default
Eten en drinken

Heerlijke wijn is te bestellen bij deze slijterij uit Den Bosch

Bent u op zoek naar een online slijterij die u alleen het beste aanbod laat zien? Dan moet u bij Bell Wines uit Den Bosch zijn om online uw wijn te bestellen! De eigenaars hebben alleen kwalitatieve wijnen in hun aanbod die de vakkundige inkopers zelf hebben geproefd en gekeurd. U weet dus zeker dat u telkens weer een goede wijn in huis haalt. Of u nu een liefhebber bent van rosé, witte, rode of mousserende wijn, u vindt het allemaal bij Bell Wines. Zelfs liefhebbers van port zijn hier aan het juiste adres!

Het perfecte cadeau voor de wijnliefhebber

Bent u op zoek naar een cadeau voor uw partner, collega, vriend of vriendin en is hij of zij een echte wijnliefhebber? Bij deze slijterij uit Den Bosch kunt u uiteraard een heerlijke fles wijn bestellen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een wijncadeaubon zodat de ontvanger zelf een fles kan uitzoeken. De bedragen zijn uiteenlopend, namelijk van € 25,- tot € 150,-, dus het is helemaal aan u hoe groot uw cadeau wordt. Daarnaast is er hele leuke optie waarbij u een persoonlijke boodschap inspreekt. Vervolgens wordt de link naar uw boodschap in een QR-code verwerkt. Deze wordt geprint op het wijnlabel en erop geplakt. De ontvanger van deze fles wijn wordt verrast en kan vervolgens een lekker glas wijn drinken! Tenslotte is er het wijnpakket van het Bell Wines private label. Voor een mooie prijs van € 35,- geeft u zes flessen wijn cadeau, zodat er geproefd en genoten kan worden.

Word vandaag nog member

Wilt u regelmatig wijn bestellen bij dit bedrijf uit Den Bosch? Dan is het een goed idee om member te worden! Voor € 25,- krijgt u exclusieve deals, twee keer per jaar een uitnodiging naar een wijnproeverij en nog veel meer. Ontdek het allemaal door een kijkje te nemen op de website!