Yvonne Sabrina
Image default
Aanbiedingen

Kies voor efficiënte detachering via een uitzendbureau nabij Middelburg

Steeds meer bedrijven willen flexibel met hun personeelsbezetting omgaan. Dat betekent dat detachering sneller aan de orde is dan zelf personeel werven en in dienst nemen. Een medewerker die via een uitzendbureau in de buurt van Middelburg werkt, kan gemakkelijker worden gevonden en – bijvoorbeeld na lange afwezigheid – ook na een bepaalde tijd weer worden aangenomen. Zo kun je precies die personeelsbezetting realiseren die je op dat moment nodig hebt. In de zomer heb je bijvoorbeeld waarschijnlijk meer personeel nodig in je horecazaak in Zeeland dan in de winter, omdat je terras in de wintermaanden gesloten is.

Detacheren geeft vrijheid

Bij detachering neemt een uitzendbureau, bijvoorbeeld nabij Middelburg, het personeel in dienst. Je betaalt een vergoeding aan het uitzendbureau waarvan de salariskosten worden betaald. Deze vergoeding is hoger dan wanneer je deze medewerker zelf in dienst zou nemen. Maar je hebt nu de mogelijkheid om de plaatsing te stoppen zodra je de medewerker niet meer nodig hebt. Ook bij niet goed functioneren zit je niet vast aan een ontslagvergoeding of kosten omdat de medewerker een WW-uitkering aanvraagt. Het geeft je dus meer vrijheid. Wel moet je er rekening mee houden dat je een medewerker niet altijd direct vanuit detachering in dienst kunt nemen als deze zijn werk goed doet.

Neem contact op met dit uitzendbureau om de mogelijkheden te bespreken

Wil je weten of detachering voor jouw bedrijf in regio Zeeland een oplossing is? Neem dan contact op met een uitzendbureau in de buurt van Middelburg, zoals uitzendbureau Promopolitan. Dit bureau in Vlissingen heeft goede connecties in Zeeland en kan je vacature in veel gevallen snel voor je vervullen. Je kunt aangeven hoe je de detachering wilt regelen. Het uitzendbureau kan de gehele werving en selectie voor zijn rekening nemen, maar je kunt bijvoorbeeld ook een aantal kandidaten zich laten voorstellen die door het uitzendbureau zijn geselecteerd. Op die manier bespaar je als werkgever veel tijd, en dus geld, en wie weet kan je nieuwe medewerker al binnen enkele dagen voor je aan de slag.

https://promopolitan.nl/