Yvonne Sabrina
Image default
Woning en Tuin

Op welke voordelen kan je rekenen bij Schramm bedden?

Wanneer je, je gaat verdiepen in het aanbod met boxsprings en andere bedden op de markt zal je behoorlijk snel kunnen concluderen dat tegenwoordig heel wat verschillende merken en bedrijven dergelijke artikelen aanbieden. Het is voor jou als (potentiële) koper dan vooral een kwestie van uit te zoeken welk merk jou precies datgene kan bieden waar je naar op zoek bent. Dat is lang niet altijd even eenvoudig, integendeel. Toch zijn er een aantal bedrijven die er in de praktijk eigenlijk steevast met kop en schouders bovenuit steken. Neem nu bijvoorbeeld de zogenaamde Schramm bedden. Voor deze bedden geldt dat ze werkelijk heel wat interessante voordelen met zich meebrengen. Benieuwd om te ontdekken welke voordelen dat nu precies zijn? Lees dan vooral snel verder!

Zowat het beste merk voor een verstelbare boxspring 

Voor ontzettend veel mensen geldt tegenwoordig dat ze graag gebruik willen maken van een verstelbaar bed. Dat is ook niet zo vreemd. We doen in bed tegenwoordig immers heel wat meer dan alleen maar slapen. Even een leuke film of serie kijken in bed of wat te denken van het lezen van een boek? Het zijn slechts enkele van de vele zaken die mensen er haast dagelijks in doen. Voor andere geldt bijvoorbeeld ook dat ze in hun bed op zoek zijn naar manieren om de benen en / of de wervelkolom te ontlasten. In al deze verschillende situaties zal je kunnen vaststellen dat het interessant kan zijn om de beschikking te hebben over een verstelbare boxspring. Wanneer dat ook datgene is waar jij naar op zoek bent zal je kunnen vaststellen dat Schramm bedden perfect aan jouw behoeften tegemoet zullen weten te komen. Bij Schramm bedden is het dan ook mogelijk om tot zomaar even 7 motoren per ligvlak te voorzien…. en dat is in de praktijk toch best uniek.

Wat moet je weten over de stoffering van een Schramm bed?

Eveneens van belang om naar te kijken bij het aanschaffen van een bed is  de stoffering waar gebruik van wordt gemaakt. Wat dit betreft zal je tot de conclusie komen dat je bij Schramm bedden een keuze kan maken tussen twee verschillende mogelijkheden, namelijk:

  1. Een  strakke stoffering; 

  2. Met een zogenaamde bedrok; 

Voor de stoffering waar gebruik van wordt gemaakt bij bedden van Schramm geldt dat ze altijd afneembaar is. Wat het houten frame betreft van het bed kan je er bovendien rekening mee houden dat er steeds sprake is van een zogenaamde ambachtelijke stoffering. In ieder geval, ook voor wat de stoffering betreft kunnen we alleen maar concluderen dat ze helemaal goed zit bij Schramm. 

Schramm bedden, zonder twijfel het overwegen waard

Wanneer je een nieuw bed aankoopt moet je, je eigenlijk slechts één vraag stellen. Deze vraag heeft dan betrekking tot het feit of het bed erin kan slagen om jouw nachtrust structureel te verbeteren of niet. Is dat niet het geval? Dan spreekt het voor zich dat je vooral verder moet blijven zoeken naar een exemplaar dat daar wel in slaagt. Bekijk je op een zeker ogenblik de voordelen en troeven die zijn verbonden aan Schramm bedden? Dan zal je  tot de conclusie komen dat deze bedden niet één, maar wel verschillende zeer interessante troeven voor jou in petto hebben. Is dit merk toch niet wat je zoekt? Bekijk dan zeker ook de Kuperus bedden