Yvonne Sabrina
Image default
Woning en Tuin

U-vormige betondelen en de eindeloze mogelijkheden

U-vormige betonblokken bieden ontzettend handige mogelijkheden in de tuin. Het leuke is dat deze U-delen nog relatief laag geprijsd zijn ook; voor een leuk bedrag kun je aan de slag met het decoreren van je tuin; in praktische zin.

Aan de slag met U-delen

U-vormige betonblokken zijn op elkaar te stapelen. Stapel je de hoogte in, in rijen van 2, dan kun je een houtopslag creëren in de tuin. Ga je juist horizontaal stapelen, in stapels van 2 op elkaar, en plaats je hier een werkblad op, dan heb je zomaar een buitenkeuken neergezet, waar je alle spullen op kwijt kunt én in kunt opbergen. 

Een zitje creëren

U-delen vormen dus bergruimte zodra deze gestapeld worden. Losse U-delen zijn weer bruikbaar als bijzettafeltje, of als beton-krukje. Zo kun je een modern, sfeervol hoekje creëren met enkele eenvoudige betonnen U-delen. 

Borders maken

U-vormige betonblokken zijn ook nog eens bruikbaar als border. Zo zijn de U-delen inzetbaar als border voor een zandbak bijvoorbeeld, of een plantenborder. De U-delen zijn in verschillende kleurschakeringen verkrijgbaar. Van betonlook tot antraciet. 

Tot slot

U-delen zijn hiermee een onmisbaar onderdeel voor de moderne tuin geworden! Betonnen tuinitems vormen momenteel één van de grootste tuintrends in Nederland. Niet alleen wordt het beton (vooral) gewaardeerd vanwege het uiterlijk ‘betonlook’, maar ook vanwege de hoge weersbestendigheid. Producten van beton gaan jarenlang mee en zullen nauwelijks slijtage vertonen onder allerlei type weersomstandigheden. 

https://www.u-elementen.nl/