Yvonne Sabrina
Image default
Aanbiedingen

Veel gebruikte sportprijzen voor winnaars

Op iedere wedstrijd worden er sportprijzen uitgereikt maar voor de winnaars wordt vaak het beste van het beste uit de kast getrokken. Met een trofee eer je de atleet die alle andere op een sportieve manier heeft verslagen. Daarbij worden vaak bekende sportprijzen uitgereikt. Maar welke zijn dat precies? Wat geef je aan een winnaar? Hieronder drie sportprijzen die vaak aan winnaars worden uitgereikt.

Bokalen en sportbekers

Voor grote wedstrijden worden vaak ook grote sportprijzen uitgereikt. En dan kom je al snel uit bij bokalen en sportbekers. Een beker bij voetbal of een bokaal bij grote tenniswedstrijden, het zijn bekende sportprijzen die je in talloze varianten kunt kopen. Net zoals veel andere sportprijzen kun je ze ook in brons, zilver en goud kopen voor de nummers 1, 2 en 3. Voor de nummer 1 is de beker vaak groter en luxer uitgerust.

Medailles: de meest uitgereikte sportprijzen

Medailles zijn misschien wel de meest bekende en de meest uitgereikte sportprijzen. Medailles zijn dan ook makkelijk uit te reiken omdat ze niet plek in beslag nemen en daardoor vaak ook een stuk goedkoper zijn met bestellen. Een fraaie gouden medaille biedt echter dezelfde luxueuze uitstraling als een fraaie sportbeker. Je kunt ze zelfs laten personaliseren met een eigen lint, afbeelding en zelfs een opschrift. Medailles worden ook vaak uitgereikt als prijs voor het meedoen omdat je ze voordelig in grotere oplagen in kunt kopen.

Andere mogelijkheden

Sportbekers en medailles zijn misschien de meest bekende maar zeker niet de enige sportprijzen die je tot je beschikking hebt. Het gaat er vooral om dat de prijs opvalt en overeenkomt met de prestige van het toernooi. Zo kun je ook voor een kampioensschaal kiezen met daarin de naam van het winnende team of zelfs een persoonlijke afbeelding. Maar ook glazen of stenen beelden, bustes en andere prijzen behoren tot de mogelijkheden.