Yvonne Sabrina
Image default
Aanbiedingen

Waarom jij moet beginnen met het gebruik van vloeipapier!

Stop jij je producten altijd kaal in een verzendzak of verzenddoos? Met het inpakken van je producten met vloeipapier, voordat je ze in de verzendverpakking stopt, geef je jouw pakket een luxere uitstraling. Lees snel verder waarom je maar beter kunt beginnen met het gebruik van vloeipapier. 

Wat is vloeipapier?

Vloeipapier is dun en glad papier dat ook wel zijdepapier wordt genoemd. Het is gemaakt van zijde vezels waardoor het zacht aanvoelt. Afhankelijk van het soort vloeipapier dat je gebruikt kan het licht transparant zijn, dit is echter niet altijd zo! Wanneer het vloeipapier een donkere kleur heeft is het minder doorschijnend. 

Waarom is het gebruik van vloeipapier goed?

Vloeipapier wordt om meerdere redenen gebruikt. Bijvoorbeeld voor het beschermen van producten die snel krassen of beschadigen wanneer er iets tegenaan komt. Wanneer je een pakketje verstuurt met meerdere producten, kan je deze gezamenlijk inpakken met vloeipapier. Dit voorkomt dat de producten door elkaar gaan schuiven. Daarnaast straalt je pakketje meer luxe uit en laat je zien dat je veel aandacht besteed aan het versturen van je goederen naar de klant. 

Waar kan je vloeipapier kopen?

Bij Rotimshop onderscheiden ze drie soorten vloeipapier. Budget, standaard en luxe vloeipapier. Het budget vloeipapier wordt voornamelijk gebruikt voor het verpakken van kwetsbare producten zoals servies of voor het opvullen van lege ruimtes in een verzenddoos. Het standaard vloeipapier is watervast en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het luxe vloeipapier is gemaakt van hetzelfde materiaal als het standaard vloeipapier. Het verschil zit hem voornamelijk in het patroon wat meer luxe uitstraalt. Het assortiment bij Rotim verpakkingen bestaat uit verschillende vloeipapier met leuke patronen en kleuren waardoor je jouw pakketje een fleurige boost kan geven. Ben je niet zo van de patronen en kleuren? Dan kan je ook het vloeipapier laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Op de website van Rotimshop vind je de mogelijkheden voor het bedrukken van vloeipapier. 

Ben je inmiddels overtuigd van het gebruik van vloeipapier? Neem dan snel een kijkje op Rotimshop.nl naar de verschillende soorten zijdepapier en plaats je bestelling!

https://www.rotimshop.nl/