Yvonne Sabrina
Image default
Mode en Kleding

Kleding van Studio Anneloes combineren doe je zo

Je kledingkast is een belangrijke factor op het gebied van uiterlijke verzorging. Je wilt er, net zoals ieder ander, graag goed uitzien en dat snappen we. Een leuke outfit hoort daar dan ook wel bij en dat is niet meer dan logisch. Toch is een leuke outfit maken en combineren met andere kledingstukken combineren niet zo makkelijk als je wellicht aanvankelijk dacht. Daarom is het belangrijk dat je hier een beetje hulp meekrijgt. Daar gaan we voor zorgen en dan wel door jou te vertellen hoe je kleding van Studio Anneloes kunt combineren. Met andere stukken van dat merk, met hele andere merken; je leest het allemaal hier. 

Kleur en Studio Anneloes

Het begint allemaal bij de kleur. Dit geldt niet alleen voor Studio Anneloes en de kleding daarvan, maar ook bij andere kledingstukken. Het is een belangrijke factor bij het combineren van kleding; het kiezen van kleuren die bij elkaar passen. Probeer kleuren te kiezen die in hetzelfde kleurenpalet liggen of gebruik kleuren die elkaar aanvullen. Als je bijvoorbeeld een blauwe broek draagt, kun je deze combineren met een witte of beige blouse. Daarnaast kun je af en toe ook best voor wat gekkere combinaties gaan of combinaties die er nét even wat meer uitspringen. Als je hier moeite mee hebt, is het aan te raden om bij de basiskleuren en combinaties te blijven van Studio Anneloes of om een professional in te schakelen voor hulp. 

De stijl van Studio Anneloes

Ook bij het uitkiezen van outfits en combinaties van Studio Anneloes is het belangrijk om te kijken naar je eigen stijl. Het is belangrijk om te weten welke stijl bij je past en wat je persoonlijkheid uitstraalt. Zorg ervoor dat je kledingkeuze past bij je figuur, leeftijd, levensstijl, werk en persoonlijke smaak. Door kleding te dragen die bij je past, voel je je zelfverzekerd en comfortabel. Bij Studio Anneloes is dat overigens niet echt moeilijk; deze kleding is hiervoor gemaakt. Dit merk is erop gericht om jou een comfortabele outfit te bieden die ook nog eens heel goed staat. Naar werk gaan alsof je in je joggingpak rondloopt; hoe lekker is dat? 

Textuur en patronen

Het combineren van verschillende texturen kan een outfit interessanter maken. Combineer bijvoorbeeld een kanten top met een spijkerbroek, of draag een leren jasje over een zijden blouse. Door te spelen met texturen voeg je dimensie toe aan je outfit en maak je het vele malen interessanter. Dit kan met spullen van Studio Anneloes, maar ook met andere spullen. 

 

Het combineren van texturen kan lastig zijn, maar als het op de juiste manier wordt gedaan, kan het een geweldige look opleveren. Toch kun je ook nog iets anders proberen dat ongeveer hetzelfde effect geeft. Probeer bijvoorbeeld eens patronen te combineren die dezelfde kleuren of dezelfde grootte hebben. Als je bijvoorbeeld een gestreepte blouse draagt, kun je deze combineren met een geruite broek met dezelfde kleuren.

Goed voelt

De laatste tip die we je willen meegeven, is dat je moet doen wat goed voelt. We kunnen je allerlei tips geven over Studio Anneloes en wat wel en niet goed is, maar het is belangrijk dat het voor jou goed voelt. Als je dit onthoudt, kan het bijna alleen maar goed gaan. Kijk ook eens naar de kleding van Closed, dat is tevens een topmerk