Yvonne Sabrina
Mode en Kleding

Het gemak van een borstvoedingskussen

U bent in blijde verwachting. Maar uw lichaam is niet alle dagen blij. Zeker naarmate de zwangerschap vordert kunt u last krijgen van lichamelijke ongemakken en ook na de bevalling bij het voeden kunt u niet altijd even comfortabel zitten. U voelt spieren waarvan u niet wist dat u ze had. Bij uw zwangerschapsuitzet hoort daarom echt een borstvoedingskussen. Tijdens de zwangerschap kan een borstvoedingskussen al ondersteuning bieden. Uw lichaam, vooral bekken en ruggenwervels worden zwaar belast en het kussen kan dan steun bieden en verlichting geven. Ook als uw kindje er is, is dit kussen een welkom hulpmiddel.

Borstvoedingskussen helpt bij het voeden

Als de baby eenmaal geboren is, is het onmisbaar bij het voeden van uw kleintje. Daar worden ze het meest voor gebruikt. Dit geldt als u borstvoeding geeft zowel als wanneer u uw baby de fles geeft. Uw baby ligt heerlijk comfortabel op het kussen en wordt goed ondersteund en ook voor u is het ideaal. Geen last van een stijve arm of pijn in uw rug of nek. Zo kunt u alle voedingsmomenten ontspannen zitten en samen volop genieten van deze kwaliteitstijd.

Multifunctionele inzet van het borstvoedingskussen

Door het zachte materiaal en de flexibele kwaliteit is het borstvoedingskussen multifunctioneel inzetbaar. Niet alleen bij de voeding of borstvoeding zoals de naam doet vermoeden, maar zeker ook al voor die tijd. Als uw buik letterlijk steeds zwaarder begint te wegen ondersteunt dit kussen u zacht en comfortabel in elke houding.

Verschillende borstvoedingskussens

Op de website van Feedingpillow vindt u verschillende borstvoedingskussens en borstvoedingsdoeken. De doeken zijn verkrijgbaar met verschillende opdrukken en de kussens zijn verkrijgbaar in twee varianten:

  • Borstvoedingskussens voor uw baby
  • Borstvoedingskussens voor tweelingen

Bekijk de mogelijkheden op de website van Feeding Pillow.