Yvonne Sabrina
Image default
Mode en Kleding

Wie is Ted Baker?

Het Ted Baker verhaal begon in 1988, met de opening van een eerste winkel in Glasgow – King Street, Manchester en Nottingham volgden elkaar snel op. Al snel verschenen er over de hele wereld Ted Baker winkels, met fashionista’s over de hele wereld die het in Engeland geboren label begeerden.

Het Ted-merk gaat er prat op ‘geen gewoon designerlabel’ te zijn – wat suggereert dat ze een beetje grilliger, een beetje gewaagder en een beetje uitbundiger zijn dan hun rivalen. We nemen een kijkje in de geschiedenis van Ted om te zien hoe ongewoon het merk mag zijn…

Je zou kunnen denken dat het Ted Baker label gelijknamig is; dat er ergens een Mr Baker is die ontwerpen schetst in een notitieboekje voor elke collectie. Nou, dan zou je het mis hebben – de Ted-persoonlijkheid is geheel fictief, maar het leeft en ademt door het fun-loving merk, dat de Britse stijl verandert met een shirt en / of handtas per keer.

Ted Baker handtassen en accessoires zijn echt iets speciaals, want ze gaan boven en voorbij de verwachtingen. Ze zijn niet alleen ontworpen om er mooi uit te zien aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant: Ted Baker accessoires hebben kleine leuke accenten die de drager elke keer weer in vervoering zullen brengen. Mooie, juweel-getinte voeringen, ingewikkelde gekristalliseerde details en citaten in reliëf zijn vaak te vinden in Ted Baker collecties – gewoon een andere manier waarop Ted Baker graag hun klanten prikkelt en inspireert.