Yvonne Sabrina
Image default
Cadeau

Boek drukken: bewaar jouw belangrijke momenten

Sommige momenten in het leven zijn echt onvergetelijk. Gelukkig is het vaak zo dat je nog over foto’s beschikt van deze momenten. Die wil je echter niet kwijt raken. Misschien wil je ze wel het liefst verzamelen, bijvoorbeeld in een fotoboek. Wist je dat een boek drukken tegenwoordig eenvoudig en snel online uit te voeren valt? Natuurlijk zou je kunnen kiezen voor een lokale drukkerij. Maar bij een online drukkerij kun je jouw boek eenvoudig en snel laten drukken. En dat vanuit je luie stoel. Hieronder kun je meer lezen over de voordelen van een online drukkerij voor jou speciale momenten. Tevens geven we je een aanrader. Benieuwd? Lees snel verder!

De voordelen van een online drukker

Ten eerste kun je vanuit het comfort van je eigen huis de boel regelen. Reistijden naar drukkerijen behoren tot het verleden. Tevens heb je geheel de controle over hoe jouw boek eruit komt te zien. Je stelt deze zelf samen. Bij de meeste drukkerijen is het zo dat je uiteindelijk een bestand dient te uploaden, waarna je jouw voorkeuren aangeeft en de drukkerij aan de slag gaat voor je. Deze voorkeuren kunnen uiteenlopen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je een harde of zachte kaft wilt, maar ook kun je de papierkwaliteit zelf bepalen. Je hebt dus flink wat keuze als je online bestelt. Een ander groot voordeel van online drukkerijen is het feit dat de prijzen hier vaak beter zijn. Vaak wordt gedacht dat er dan op kwaliteit ingeboet wordt, maar dat is helemaal niet het geval. Bovendien duurt het niet lang voordat je kunt genieten van je bestelling. In geval van nood (je hebt een dag om iemand een boek vol herinneringen cadeau te geven) is het bij menig online drukkerij mogelijk om binnen 24 uur over je bestelling te beschikken. Dit alles maakt een online drukkerij tot een goede keuze als je een boek wilt drukken vol mooie herinneringen.

Onze aanrader voor boek drukken: Ezbook

Persoonlijk zijn we erg fan van Ezbook als online drukkerij. Het is dan ook niet voor niets dat klanten van deze online drukkerij Ezbook erg hoog waarderen. Bovendien raadt zo’n 99% van de klanten hen ook aan. Wat gelijk opvalt aan deze online drukkerij is dat zij je garanderen dat je de laagste prijs betaalt. Bijzonder is dat hierbij niet wordt ingeboet op het gebied van kwaliteit. De prijs – kwaliteit verhouding is dan ook uitstekend. Daarnaast hoef je niet lang te wachten op je boek vol mooie herinneringen. Deze wordt gemiddeld na 3 tot 5 werkdagen geleverd. Binnen 24 uur is ook mogelijk, hiervoor dien je de spoedlijn te bellen. Er zijn geen wachttijden. Tevens is er een vriendelijke klantenservice in het geval van vragen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er geen beter beoordeelde online drukkerij in Nederland te vinden is dan Ezbook.