Yvonne Sabrina
Image default
Cadeau

Cadeaus verzenden? Gebruik bubbeltjesplastic!

Deze kerst zal anders worden dan normaal. Veel cadeaus zullen waarschijnlijk met de post verzonden gaan worden. De postbezorgers gaan het druk krijgen en waar de druk hoog is, zullen er steken vallen. Dat er hier en daar een pakje uit de handen van een bezorger glipt, is niet erg verbazingwekkend. Het is daarom belangrijk om jouw cadeaus en pakjes goed in te pakken. Zo weet je zeker dat alles heelhuids aankomt.

Past de envelop?

Passen jouw cadeaus in een envelop? Maak heir dan gretig gebruik van! Enveloppen zijn vaak gemakkelijker om te verzenden en ook gemakkelijker om te bezorgen. Het is niet voor niets dat het verzenden van enveloppen goedkoper is dan het verzenden van dozen. Wil jij er zeker van zijn dat alles dat in een envelop zit, niet zal breken? Kies dan voor een envelop met bubbeltjesplastic aan de binnenkant.

Maak het leuk

Vergeet niet om jouw cadeaus ook leuk in te pakken! Uitpakken hoeft ook geen wedstrijd te zijn. Neem de tijd om inpakpapier te bewonderen. Zeker kinderen zijn hier erg goed in. Een strikje hier, een stempel daar en het ziet er allemaal meteen wat gezelliger uit. Ook jij kunt heel veel lol hebben bij het inpakken van pakjes. Neem er de tijd voor!

https://verpakgigant.nl/bubbeltjesplastic/