Yvonne Sabrina
Image default
Beauty en verzorging

Bezoek de schoonheidssalon n Apeldoorn

Bezoek de nieuwe schoonheidssalon in Aerdenhout. Deze schoonheidssalon ligt midden in het centrum en is sinds juni open. Het is een prachtige en moderne schoonheidssalon met een groot assortiment aan behandelingen. Zo bieden ze ook Huidtherapie Aerdenhout aan, een van de nieuwste behandelingen. Totaal verwend, ontspannen en verzorgd kom je terug na een bezoekje aan de salon.

Wat is huidtherapie Aerdenhout?

 De schoonheidssalon heeft een groot assortiment aan verschillende behandelingen. Van een manicure, pedicure tot diverse pakkingen of gezichtsbehandelingen of huidtherapie Aerdenhout. Je kunt een dag vullen met het volgen van behandelingen in de schoonheidssalon. Vandaag lichten we de gezichtsbehandeling uit, gecombineerd met huidtherapie Aerdenhout. De schoonheidssalon in  staat bekend om het geven van de beste gezichtsbehandelingen en is gespecaliseerd in huidtherapie. De schoonheidsspecialiste is volledig gediplomeerd en heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van behandelingen voor uiterlijke verzorging. Het doel van een gezichtsbehandeling is dat je huid goed kan functioneren en zo lang mogelijk goed verzorgd wordt. Hierdoor blijf je gezicht er jong en gezond uitzien. Ook helpt huidtherapie Aerdenhout  voor het proces van rimpels tegengaan. Er wordt bijvoorbeeld een diepte-reiniging of een peeling voor tegengaan van oneffenheden of puistjes uitgevoerd. Een pakking en daarna een gezichtsmassage zorgt ervoor dat u met een stralende en frisse huis de schoonheidssalon verlaat.

Diverse mogelijkheden op gebied van verzorging

Naast gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure of andere behandelingen is de schoonheidssalon ook het trefpunt voor advies op gebied van uiterlijke verzorging. Wil je weten hoe je de huid het beste kunt verzorgen? Naast huidtherapie Aerdenhout  legt de schoonheidsspecialiste  graag aan je uit hoe je dat het beste kan doen. Met handige tips en de juiste spullen leer je vervolgens hoe je dat zelf ook thuis kunt doen.Daarnaast kun je ook bij de schoonheidssalon terecht voor het verven van de wenkbrauwen, bovenlip harsen, wenkbrauwen in model epileren, een masker voor de huid of oogmasker. Kijk op de website voor alle behandelingen  en de huidtherapie Aerdenhout die worden aangeboden in de schoonheidssalon.