Yvonne Sabrina
Image default
Auto's en Motoren

Citroën DS3 viaBOVAG

 

{{external image}}

Met een Citroën DS3 viaBovag heb jij een uiterst betrouwbare gebruikte Citroën in eigendom. De auto is goed onderhouden en een garantie voor jarenlang rijplezier. De DS3 va Citroën is daarnaast een bijzondere auto, een auto die in 2019 voor de laatste keer van de band rolde. De DS3 was de eerste Citroën in de DS-serie die het Franse Citroën produceerde.

 

De DS3 was al snel Auto van het Jaar

De eerste DS3 verscheen in 2009 op de weg en een jaar later werd de Citroën DS3 door het gezaghebbende Top Gear Magazine uitgeroepen tot Auto van het Jaar. In de DS3-R verscheen later een nog sportievere versie op de markt. Deze auto zou later dienen als basis van de Citroën DS4 en de DS5. De Citroën DS3 was overigens de logische opvolger van de Citroën C2 en de laatste uitvoering die gemaakt werd was de DS3 Crossback. Dit was de meer suv-achtige uitvoering van de DS3. Ee DS3 is een stijlvolle auto die standaard rijk uitgerust is en zuinig in gebruik is.

De redding is altijd nabij met RoadGuards

Zelfs met de Citroën DS3 kun je vroeg of laat eens te maken krijgen met een defect. En dan sta je zomaar langs de kant van de weg. Weet dan dat de redding nabij is in de vorm van Road Guards. Dit is een collectief van honderden automonteurs die voortdurend onderweg zijn en na je melding al binnen dertig minuten bij je kunnen zijn. Zonder dat je een abonnement hoeft te hebben helpen zij je uit de brand en kun je je weg vervolgen. Mocht dit niet lukken, zal de monteur sleepdienst Den Haag bellen en zal je auto naar de garage vervoerd worden. Je betaalt vervolgens de monteur voor de door hem geleverde diensten. RoadGuards is er voor iedeeen met een voertuig met een geldig kenteken.