Yvonne Sabrina
Image default
Auto's en Motoren

Slagen binnen 1 dag met de theoriecursus Rotterdam van 123-theorie

Woon jij in Rotterdam en zie jij net als veel van jouw vrienden en vele leeftijdgenoten flink op tegen het auto theorie examen? Dit is helemaal niet nodig! Met de theoriecursus Rotterdam van 123-theorie haal jij namelijk makkelijk het examen in 1 dag. Kan jij niet zo goed leren, heb je dyslexie of vind je de Nederlandse taal nog erg lastig? Ook dan heb jij gewoon een hele grote kans om te slagen. Ben je bang dat je het examen verknald omdat je dit al eens eerder hebt gedaan? Ook mensen met faalangst of zeer veel zenuwen weten wij uitermate goed te begeleiden en te laten slagen.

Een halve dag leren, daarna examen

Leren, leren en nog eens leren. Dagenlang leren, soms zelfs wel wekenlang. Dat hoort nu tot het verleden! We weten zeker dat onze theoriecursus een te gekke ervaring voor je gaat zijn. Wij maken je namelijk binnen een halve dag helemaal klaar voor het CBR examen. Er wordt geen tijd meer verspild met het leren van theorie die helemaal niet belangrijk is, wij trainen puur op de examenstof.

Je moet natuurlijk wel iets voor onze cursus overhebben. Wij vragen je namelijk om vroeg op te staan, de starttijd van de theoriecursus is om 07.00. We snappen dat dit even slikken is, maar je krijgt er een hoop voor terug! Onze professionele docenten nemen je mee door alle theorie die je moet kennen. De uitleg gaat in een rustig tempo zodat het voor iedereen goed te volgen is. Het CBR heeft altijd wel één of meerdere instinkvragen in het examen verwerkt. Maar daar ga jij niet intrappen, onze docent heeft die namelijk uitgebreid in de les besproken.

Inschrijven via de website

Wil jij niets liever dan je zo snel mogelijk inschrijven voor de theorie in 1 dag? Je kan dit direct doen. Surf even naar onze website 123-theorie.nl, kies een stad uit waar jij de cursus wilt volgen en prik een datum in jouw en onze agenda. Er is altijd volop keus uit meerdere cursusdata, er zullen dus meerdere dagen tussen staan die jou goed uitkomen.

https://www.123-theorie.nl/