Yvonne Sabrina
Financieel

Bewindvoering Hengelo voor het oplossen van uw geldproblemen

Bij bewindvoering Hengelo werken specialisten die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan. Met de juiste discretie en integriteit helpen zij u verder met uw financiële problemen. Bewindvoering klinkt wellicht extreem, maar is tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Als u niet meer in staat bent om uw financiële problemen op te lossen, kunnen wij u helpen door het aanwijzen van uw bewindvoerder. Hij of zij zal u dan helpen door uw geld te beheren en beschermen. Hierdoor bent u wellicht een tijdje afhankelijk van uw bewindvoerder, maar kunt u na deze periode weer geen normaal leven leiden. Uw geldproblemen zijn dan namelijk opgelost. Bij bewindvoering Hengelo moet u dus zijn voor het oplossen van uw problemen.

Bij bewindvoering Hengelo beginnen we meteen

U hoeft bij ons niet jaren op de lijst te staan, wij zorgen ervoor dat spoedige situaties meteen goed geholpen worden. Elke cliënt begint bij ons met een kennismakingsgesprek. Hierbij zal u gevraagd worden om alvast een overzicht te maken van uw inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. Hierdoor kan uw situatie nog beter ingeschat worden en nadenken over eventuele oplossingen.

Wij stellen daarna twee rekeningen voor u op: een beheerrekening en een speciale leefrekening. Met de leefrekening kunt u uw normale kosten zoals boodschappen en dergelijke nog doen. De beheerrekening is voor ons en zal ons een overzicht geven over uw inkomsten en uitgaven. Ook schuldeisers zullen gecontacteerd worden om hier ook een duidelijk overzicht van te krijgen. Bij bewindvoering Hengelo vinden we het belangrijk om uw problemen duurzaam op te lossen. Hierdoor heeft u in de toekomst geen financiële zorgen meer en kunt u weer uw inkomsten en uitgaven in eigen handen hebben. 

Bij bewindvoering Hengelo vinden we het belangrijk dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Maak vandaag dus nog een afspraak en laat ons u helpen.