Yvonne Sabrina
Image default
Financieel

Met welke broker ga jij beleggen?

Degiro review

Degiro is een gewild beleggingsplatform met vele leden die het graag rustig aan doen. De kosten blijven laag doordat je weinig geld opneemt en maandelijks je winst bijhoudt. Je kunt gerust een tijdje wat minder actief zijn volgens de Degiro review. Je hebt tevens alle markten over de wereld bij de hand die je nauwkeurig kunt volgen. Voor beginners is Degiro ook uitermate geschikt. Je kunt een laag bedrag inleggen en ook op minder risicovolle producten inzetten. Je kunt in EFT’s zonder commissie traden. Daarbij is de broker erg betrouwbaar doordat deze onder toezicht staat van de Europese regulator en de broker over het depositogarantiestelsel beschikt.

eToro review

eToro heeft mooie voorbeelden beschikbaar van succesvolle traders die hun portfolio inzichtelijk hebben gemaakt voor andere leden. Leer traden aan de hand van de portfolio’s en een account die je als demo gebruikt met 100.000 dollar aan speelgeld. De broker is langer dan 10 jaar online en beschikt over ruim voldoende ervaring in de beleggerswereld. De app is geavanceerd en biedt de mogelijkheid om vanuit elke locatie te traden wanneer jij maar wilt. eToro review biedt de mogelijkheid om in CFT’s te handelen. CFT’s zijn juist weer niet geschikt voor de beginner door de hoge risico’s.

Beste beleggingsplatform

Het beste beleggingsplatform hangt af van het feit of je ervaren of een beginnende handelaar bent. Je moet onderscheid maken in actief of passief beleggen en weten dat de kosten per broker sterk uiteenlopen. Wil je met meer risico beleggen? Kies dan daytraders platform eToro. Maar houdt rekening mee dat als je een CFD pakt de kans op verlies behoorlijk hoog ligt. Daartegenover staat een kleinere kans op een hoog rendement. Trade je veel vanaf je mobiel? kies dan een broker met goede app. Wil je een lage minimale inzet? Dan is Degiro wat meer geschikt.

https://beter-beleggen.nl/